Giveaway dan Blog List Oktober di http://vitamin-cerdik.com


Assalamualaikum wbt..


Giveaway dan Blog List Oktober di http://vitamin-cerdik.com  | Mai ramai-ramai join GA by blogger Raihanah ni... Hadiah menarik menanti anda... Dulu aku juga pengguna Shaklee tau.. Produk shaklee ni sangatlah bagus.. Tapi sekarang dah ada anak kene cut cost.. Hehe.. So, berhenti dulu consume Shaklee.. Mungkin akan datang aku akan consume balik kowt.. Hiks..

Okeh dalam banyak-banyak entry dalam blog Vitamin Cerdik yang menarik bagi aku adalah :-



Tarikh Tamat
31 Oktober 2016



QuickEdit
Lea Azleeya
6 Comments

6 comments:

  1. Sha pun joint juga..
    semoga berjaya Lea..

    ReplyDelete
  2. good luck sis thanks for joining

    ReplyDelete
  3. Lea.. Tahniah.. Menang kat sini..
    http://vitamin-cerdik.com/2016/11/pemenang-giveaway-dan-blog-list-oktober-2016-di-vitamin-cerdik-com.html/

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)