Jadual Waktu Imsak Dan berbuka Puasa Bagi Negeri Pahang 2016Assalamualaikum wbt..


Ramadhan semakin menghampiri... 06 Jun 2016 dah mula puasa... Sudahkah korang bersedia untuk menghadapi ramadhan kali ni? Moga Ramadhan kali ni lebih memberi keberkatan kepada kita dengan amal-amal yang kita lakukan dan perbaikinya dengan lebih baik yek..!!

Aku nak share kat sini Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa bagi Negeri Pahang untuk tahun ni... Boleh la dijadikan rujukan bagi penduduk-penduduk Pahang.. cewahh... hikss...  Kalau nak tengok boleh la klik kat link bawah ni yek... Jadualnya panjang berjela so aku buat link aje la ekk.. hehe...


Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa bagi Negeri Pahang Darul Makmur Tahun 1437H / 2016M ini telah disahkan oleh Sahibus Samahah Dato' Sri Dr. Haji Abdul Rahman bin Haji Osman, SSAP.,DSAP., DIMP., SMP., AMP., PKC. Mufti Negeri Pahang dan telah disediakan oleh Bahagian Falak Jabatan Mufti Negeri Pahang.

Memandangkan aku tinggal area Kuantan.. So, aku dengan suka relanya nak bentang Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa bagi Daerah Kuantan kat bawah ni.. kiki... 


Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak buat korang semua..

QuickEdit
Lea Azleeya
0 Comments

No comments:

Post a Comment

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)