Eat That FrogAssalamualaikum..

Dapat hadiah dari seorang rakan... Sebuah buku yang agak menarik tajuknya.. "Eat That Frog"... Bila baca tajuk tu rasa loya je  tekak kan... Tapi bila baca baru tahu ape yang hendak disampaikan dan ada maksud yang sangat berguna disebalik tajuk tersebut..

Eat That Frog by Brian Tracy

Buku ni sangat-sangat bagus untuk dibaca bagi merancang jadual kerja yang berkualiti... Memberi semangat untuk kita bekerja dengan lebih sistemetik... So, setiap orang seharusnya mempunyai buku ni... Aku dah ada... Korang bila lagik?

Thankz zimah sebab menghadiahkan buku ni.. Sangat berguna... Thankz juga dengan kata-kata semangat yang dicoretkan pada halaman pertama buku ini... Thankz so much.. :)QuickEdit
Lea Azleeya
2 Comments

2 comments:

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)