Chilindo.com Buat Aku Meroyan!!

Chilindo.com Buat Aku Meroyan!!  |  Apa sudah jadi ni?? Aku pun terjebak sama membida barang di Chilindo.com sehinggakan menyebabkan aku MEROYAN...!! hahaha... Kalau dah masuk laman web Chilindo memang susah nak keluar... Banyak sangat barang menarik yang boleh dibida.. Baru-baru ni aku saje la test membida di Clilindo.. Ternyata ianya membawa kesan ketagihan yang agak kronik.. Nasib baik aku dapat kontrol lagik nafsu membeli aku ni.. Hehe.. Sesambil dok menahan nafsu membeli, sempat jugak la berjaya membida beberapa barang... Apakah gerangan barangan itu?? Jom kite selongkar kotak Chilindo itewww!!

Chilindo.com Buat Aku Meroyan!!
Chilindo.com Buat Aku Meroyan!!

Mula-mula aku sendiri tak yakin dengan laman web Chilindo ni.. Betul ke laman web ni.. Boleh percaya ke... Tapi bila aku tengok ramai rakan blogger dah membida barang disana dan barang pun sampai dengan selamatnya dimuka pintu, barulah aku yakin yang laman web ni tidak menipu... Dan akhirnya aku pun terjebak sama mencuba nasib membida barang yang aku rasa aku nak miliki.. 


Setelah membuat bidaan beberapa kali, dan inilah hasilnya.. Tak de la banyak.. Ni pun aku main sambar aje.. Rasa berkenan je, aku terus bida.. Alhamdulillah nasib menyebelahi aku dan aku dapat dengan harga yang murah.. Murahlah bagi aku sebab setiap barang yang ada, harganya tak sampai pun RM13.. Ada yang dua ringgit lebih, tujuh ringgit lebih.. paling mahal rasanya 12 ringgit lebih.. hehe.. Total semua barang yang aku beli ni RM53.54 termasuk kos penghantaran dan juga caj perkhidmatan.. Kire ok la kan.. Paling aku suka, jam dinding yang unik tu.. Memang terbaik.. Rasa nak beli lagik 2 ketol pasni.. Haha..!!

Kalau korang nak cuba membida juga, moh le pakat terjah laman web www.chilindo.com sekarang.. Banyak sangat ohh barang kat sana.. Boleh gile meroyan nanti.. kohkohkoh!!


24 comments on "Chilindo.com Buat Aku Meroyan!!"
  1. cantiklah jam dinding tu. Apakah ini tanda miza akan meroyan ke Chilindo... huu

    ReplyDelete
  2. ok..ai nak terjah jugak lah nanti..geram pulak tengok...heheh
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  3. Betul tu lia...kak lina banyak sangat kenan benda dalam tu...haiii mmg xsng duduk la duit dalam bank tu..hihi

    ReplyDelete
  4. Hai Lea.

    ada gak nampak iklan chilindo ni lalu lalang kat fb
    tapi blm gatal tgn lagi nak try bid. pasni nak try gak lah hehe

    ReplyDelete
  5. Wah murah sangat tu Lea

    Kalau rm13 , 7 dan lain lain tu sementara orang tak ramai pakai lagi boleh dapat kot

    Bila orang dah ramai

    Ada lagi ke harga macam tu

    ReplyDelete
  6. Selamat pagi...
    nieyl dtg singgah pagi...
    menarik ni..ok nnt nak try laaa

    ReplyDelete
  7. Murahlah tu.... kat luar tak dapat harga tu..rezeki...

    ReplyDelete
  8. Oh no.. jgn buka website chilindo nanti rabak poket

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sebab sudi tinggalkan link blog dekat Fb Uyul untuk diletakkan dalam bloglist pada bulan lepas. :)
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  10. Huhu kite pn terjebakk.. Tgah tgu barang sampaii.. X sabarr hihi

    ReplyDelete
  11. Penyakit bahaya chilindo ni lea. Takut ana nk masuk pula rasanya. Hehe

    ReplyDelete
  12. Wah Marsha pun dapat paip air tu bid dapat rm8 lebih...redha je la...hihi

    ReplyDelete
  13. Nak try sangat-sangat.. tapi takut pula tak nak stop.. hehehe

    ReplyDelete
  14. ramai jugak yg terjebak.. ok la kan? benda ni bukan scamm

    ReplyDelete
  15. Pengsan la mrs pip lepas ni...
    Selepas taobao, lazada, mysale, aliexpress, sgshop..
    and now chilindo la pulak... ok, I am coming!

    ReplyDelete
  16. busyra x penah tngok lg web ni.. nnti nk trjah la.. hehe, btw cntik jam dinding tu kak..

    ReplyDelete
  17. Hamboii, bagusss2, meroyan da..hahaa// Nona pon baru sampai ahri nih, tapi brg kecik2 jer~

    ReplyDelete
  18. Husniey pun nak try bid, tapi tak reti lagi. Nanti nak suruh suami tengokkan 😂 hahaa macam bestt je ni..

    ReplyDelete
  19. IQ pernah membida dekat Chilindo ni jugak. memang ketagih, tapi cukup sekali je la...hehe

    ReplyDelete
  20. okey, jam tu unik..suka design jam yang macam tu...

    ReplyDelete