Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia  |  Wahhh blog tak berupdate hari ni... Untuk tidak membiarkan blog terus sepi sekuntum mawar merah, aku join giveaway by Blogger Solehah Shamsuddin x SGShop ni... Mane tahu ada rezeki untuk menang, dapatlah bershopping di SGShop... Banyak bende jugak yang nak dibeli ni tau.. Hehe!!

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia
Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia
Klik banner untuk join

Oke, untuk memenuhi syarat yang ditetapkan untuk giveaway ini, aku sertakan segala butiran yang diperlukan seperti kat bawah ni...

Usernama SGShop Malaysia | LeaAzleeya

ID Blog | Blog Lea Azleeya

Facebook | Lea Azleeya

Instagram | Lea_Azleeya

Hadiah untuk pemenang giveaway ni adalah shopping credit bernilai RM 100 untuk 10 orang pemenang.. Andai katalah ada rezeki aku menang giveaway ni, aku nak shopping pakaian untuk baby baru aku nanti.. Banyak jugak yang menarik di SGShop... Rambang mata jadinya.. Murah pulak tu... 


Orite, kalau korang berhajat jugak nak shopping free di SGShop Malaysia, bolehla join giveaway anjuran Sis Solehah Shamsuddin ni.. Giveaway ni berlangsung hanya selama seminggu sahaja hokeh.. Cepat-cepat tau.. Kot-kot rezeki menyebelahi kitakan.. Leh la shopping di SGShop free..!! Hiks..


Tarikh Tutup
20 Jun 2017


16 comments on "Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia "
  1. Terima kasih join. Saya dah update link peserta di entri GA saya. Nanti baca semula syarat2 GA ye.

    ReplyDelete
  2. Good luck lea semoga menang nnti boleh blanje mama hihi

    ReplyDelete
  3. jemput join.. :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2017/06/giveaway-mengejar-lailatul-qadar.html

    ReplyDelete
  4. Best of luck Lea.. Semoga ada rezeki untuk awak.. =)

    ReplyDelete
  5. Gudluck dear..
    Alaaaa comel comel semua baju baby tu..

    ReplyDelete
  6. hi, saya datang singgah sini.. good luck :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

    ReplyDelete