Giveaway Time by Aishah Badrulhisham

Giveaway Time by Aishah Badrulhisham  |  Yeahh... Tadi dok berjalan ke blog member-member, nampak ada rakan blogger join Giveaway Time by Aishah Badrulhisham ni.. Blog beliau pun belum ku follow.. Jadinya, aku join terus la GA ni.. Hadiah pun menarik.. Produk Skincare Organik dan Shawl.. 

Giveaway Time by Aishah Badrulhisham
Klik banner untuk join

Orite, giveaway ni berlangsung selama 2 minggu sahaja je kengkawan.. So, pada sesiapa yang berminat untuk turut serta, moh le pakat klik banner kat atas ni untuk ke tempat giveaway ini berlangsung.. Cewahh.. 

Tarikh Tamat
30 Mei 2017


9 comments on "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"
  1. alhamdulillah dah join sama.. =)

    good luck to us!

    ReplyDelete
  2. DSYS

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

    ReplyDelete
  3. Goodluck. Datang dari giveaway yang sama :)

    http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

    ReplyDelete
  4. wahh best hadiah2nya hehe. goodluck kak lea

    ReplyDelete
  5. Hi, saya datang dari GA yang sama.. Good Luck sis :)

    ReplyDelete
  6. jalan2 dari giveaway yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete