Faber Slow Cooker dan Nasty Girl Guess Clutch Dari Lazada Malaysia

Faber Slow Cooker dan Nasty Girl Guess Clutch Dari Lazada Malaysia |  Alhamdulillah semalam dah terima barang dari Lazada Malaysia hasil dari aku shopping guna voucher code yang masih tersisa.. Hehe.. Mula-mula tu buntu jugak nak pilih barang.. Lastnya aku pilih Faber Slow Cooker dan Nasty Girl Guess Clutch dari Lazada Malaysia untuk tebus voucher tersebut.. Voucher RM 50 jerk, so kena la tambah sikit.. Hiks..

Faber Slow Cooker dan Nasty Girl Guess Clutch Dari Lazada MY dari Lazada My
Faber Slow Cooker dan Nasty Girl Guess Clutch Dari Lazada MY dari Lazada My
Inilah hasil dari penubusan tersebut.. Huk.. Slow cooker tu untuk persediaan baby baru nanti.. Walaupun lambat lagi, sekurang-kurangnya dah jimat sikit duit aku untuk beli slow cooker ni nanti.. Barang kedua pilihan aku adalah Nasty Girl Guess Plate Multiple Clucth PU Leather Pink... Uisss panjang betul nama beg ni.. Haha.. Comelkan beg tu... Senang sikit, kalau nak kemana-mana yang dekat tak perlu aku galas handbag aku yang berat tu.. Bawak jerk clucth ni.. Mudah!!


Firstime aku beli slow cooker sebenarnya.. Cara guna pun belum belajar lagi.. Aku beli slow cooker ni pun untuk memudahkan aku buat nasi bubur untuk baby baru nanti.. Bukan tak boleh guna periuk biasa, tapi kalau guna slow cooker ni lebih mudah.. Taruk beras dan bahan-bahan lain dan tinggal aje.. Boleh buat kerja lain pulak kan.. Aku beli periuk ni dengan harga RM 58.20 sahaja.. Kalau korang rasa nak beli jugak boleh klik SINI ye...


Aku belum test lagi periuk ni sebenarnya.. Harap-harap tak de la masalahnya.. Kang tak pasal-pasal pulak nak klim warranty pulak.. Oh, warranty slow cooker ni selama 1 tahun.. Sebelum kita buat nasi bubur untuk baby, kita buat dulu nasi bubur untuk mak baby.. Haha!!


Orite, bag pink super cute ni akan membantu aku mengisi handphone, coins purse dan pelbagai lagi.. Nampak kecik je kan.. Tapi boleh muat 2 henpon tau... Tapi tetap menten kiut.. Hehe.. Harganya murah aje.. Aku dapatkannya dengan harga RM28.00 sahaja dekat SINI.. Korang boleh terjah ye kalau berminat jugak.. hiks.. Jom tengok bahagian dalam beg pula..


Ni bahagian dalamnya.. Bercorak munga-munga.. i loikeee!! Siap ada poket zip kat dalam tu.. Muat kalau nak simpan henpon atau buku bank... Boleh bayang tak besar mana beg ni.. Memang terbaik.. Bahagian luar dia memang lembut aje leathernya.. 


Masa dapat parcel tu, ada kekotoran sikit kat beg ni.. Mungkin tersimpan agak lama kot.. Tapi kotoran tu boleh hilang bila aku lapkan dengan kain basah.. Alhamdulillah.. Kira masalah kecil aje la tu.. Berbaloi-baloilah dengan harganya kan.. Kalau beli ratus-ratus, ada kotor memang berdukacita jugak... Lagi pun kotoran boleh hilang, so tak perlu nak kusutkan kepala.. 

Oklah.. Tu jerk nak cite.. Hehe.. Kalau korang rasa nak shopping kat lazada, bolehlah terjah laman web Lazada Malaysia sekarang... Banyak diskaun hebat sekarang ni... Rugi tak grab.. Jom terjah!!


14 comments on "Faber Slow Cooker dan Nasty Girl Guess Clutch Dari Lazada Malaysia"
  1. cantiknya beg tu lea.. berkenan akak.. eh senang tau ada slow cooker tu.. akak masak utk baby guna tu je.. takyah blend dah lepas tu.. buat bubur nasi pun sedap campur semua mcm bubur mcd tau lea.. try la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula.. nanti lea nak try buat bubur ayam.. Tataw la jadi ke idokkkk.. hahaha.. Beli la se kak beg pink tu..

      Delete
  2. menarik.
    aida xde slow cooker.
    nak membeli. tapi mcm terlebih byk plak gajet kat dapur tu :) ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kalau dah terlebih sgt gajet tu meh campak kat sini.. ekekeke

      Delete
  3. Cantik bag pink tu tapi nama, lahaiii panjangnya 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula nour.. Begnya kecik molek jerk.. Nama berjela-jela panjangnya..

      Delete
  4. Cute la yg pink tu...rasa tergoda pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah tergoda tu kena beli se Mrs. Pip.. haha

      Delete
  5. Alahai nampak kecik comel je periuk tu. Mudah lah boleh dibawa kemana je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu ira.. senang bila ada beg kecik ni.. x yah bwk beg besar2 dah.. gi pasooo senang.. hahaha

      Delete
  6. Cantik clutch tu kak...tengok material pun nampak lembut tu. Slow cooker tu macam mana? Masak lambat2 ke? Hahahaha...

    ReplyDelete