Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco  |  Hi korang.. Orite, entry kali ni entry support rakan blogger kite ni.. Elsa, http://www.elsaalicious.blogspot.my/.... Giveaway ni bersempena bisness kecil-kecilan adik beliau.. Jom lah korang kite join reramai.. Bila join itu tandanya kite sokong.. cewahh..

Elsa mencari 5 orang pemenang ye untuk giveaway kali ni untuk memenangi hadiah daripada @luv.sweetchoco... Syarat-syaratnye mudah tak sesusah menebang pokok balak.. Haha.. Jadinya, aku seruuu korang semua untuk join GA ni.. Hiks..

IG : @lea_azleeya
Email : sotskirts@gmail.com

Tarikh Tamat
15 April 2017


17 comments on "Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco"
  1. Good luck Lea.. Dan support GA rakan blogger tu sifat terbaik blogger.. Hihi good.

    ReplyDelete
  2. Yeah!! Semoga berjaya lea..
    Pernah tebang pokok balak eh lea.. kikikiki..

    ReplyDelete
  3. terima kasih join kak lea. elsa dah update dalam group. goodluck :*

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya kak lea. kc tag sini :)
    http://www.sayidahnapisah.com/2017/03/segmen-bloglist-april-2017.html

    ReplyDelete
  5. hai dari Ga yang sama.... singgah sini http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari GA yang sama
    Gud luck ><

    ReplyDelete
  7. singgah dari GA yang sama ^_^ semoga murah rezeki.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html

    ReplyDelete