Birthday Giveaway Nur Imani

Assalamualaikum wbt..

Klik lah banner kalau nak join ye!

Birthday Giveaway Nur Imani  |  Allahuakbar.. Lama benar tak menjenguk blog kesayangan  ni.. Mood berblogging dah menghilang sejak dua menjak ni.. Rini gagahkan diri untuk menjengok blog yang dah hampir berlumut ni... Untuk tidak terus membiarkan lumut hijau melekat kat blog ni, aku nak join giveaway anjuran sahabat aku  ni.. Birthday Giveaway Nur Imani by Blogger Sha .....

Giveaway bersempena besday puteri nya.. Nur Imani yang shomel... Hehe.. Suka tengok gambar Imani yang baju ijo pegang buku pink tu.. Omeelll angat diaaa... Hiks.. 

Buat Adik Nur Imani

Selamat Hari Ulang Tahun buat Adik Imani

Semoga Adik Imani sentiasa berada dibawah lindungan-NYA di dunia dan di akhirat.. Menjadi anak yang solehah, pintar dan berbakti kepada kedua ibubapa kelak..

Oh satu lagi.. Menten kiut ye sampai bebila.. Hehe..

Okeh, korang-korang semua jom join reramai kasi meriah giveaway ni... Hadiah menarik menanti korang tau... Nak tau hadiah ape?? Jom tengok..

Creative Cutlery Set

Hadiah shomel kowt... Pemenang akan dipilih oleh besday gurl... Jom la join.. Kalau tak menang pown, sekurang-kurangnya kita support antara satu sama lain... Tak gitu?? Hehe..

Tarikh Tamat
28 Februari 2017


15 comments on "Birthday Giveaway Nur Imani"
  1. Comelnya cutlery tuuu! good luck kak :)

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya ya, cantik hadiahnya tu...

    ReplyDelete
  3. Acik Lea.. Salah nama tu.. hehehe..
    Bukan Amani.. Tapi Imani..
    Amaninya birthday.. lambat lagi bulan 6 nanti.. hehehe

    tq tau lea joint..
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/02/senarai-peserta-birthday-giveaway-nur.html

    ReplyDelete
  4. dah lame e'in tak join segmen segmen nie sume..

    btw, good luck! :)

    ReplyDelete
  5. La.. Kita cute ke Acik Lea.. Time kasihlah.. hehehe... Kita cuba maintain cute kita ye..

    ReplyDelete
  6. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  7. selamat malam . haiii ! selamat bergiveawayyy .

    saya singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/birthday-giveaway-nur-imani.html

    goodluck tau :)

    ReplyDelete