Dapatkan Pemeriksaan Fizikal Percuma Di Royal Canin

Assalamualaikum wbt..


Dapatkan Pemeriksaan Fizikal Percuma Di Royal Canin  |  Pernah dengar tentang Royal Canin tak?? Aku pown baru aje tau sebenarnya selepas berjinak-jinak dalam dunia kekucingan ni.. Hiks.. Itu pown member opis merangkap bos bahagian aku ni yang kasitau.. Kalau tak memang tak tahu.. Bos bahagian aku tu memang pencinta kucing.... Kucing dia semua cantik-cantik dan mahal.. Aku bela kucem kampung aje.. Hehe..

Ayakkk!! Ada taik mata la.. Mesti baru bangun tidur.. Haha!!

Ni lah kucing aku tu.. Comey tak?? Haha.. Nama dia CICIKO.. Ada kisah disebalik kucing ni sebenarnya.. Nanti di entry yang lain aku akan ceritakan tentang Ciciko ni.. 

Okeh, berbalik kepada Royal Canin.. Untuk mendapatkan pemeriksaan fizikal PERCUMA bagi kucing korang, boleh la mendaftar di pautan dibawah ini..:-

Daftar sekarang dan dapatkan pemeriksaan fizikal percuma..

Kalau tak jelas, boleh klik pada gambar

Soalan-soalan yang perlu korang jawab nanti... Cewahh, dah macam jawab exam aje gayanya.. Lebih tepat lagik form yang perlu korang isi semasa korang mendaftar nanti.. 

Dah selesai daftar, code voucer akan di hantar ke email korang.. Dan dengan menggunakan code tersebut, korang akan dapat pemeriksaan fizikal percuma itu nanti di klinik-klinik yang terpilih.. Macam aku di Kuantan ni, ada 2 buah klinik..



Yeahhh, ada yang berhampiran rumah aku.. Sangat memudahkan.. Hehe.. Tataw la bila tu nak bawak ciciko buat pemeriksaan... Nanti ada kelapangan baru kami bawa.. Korang boleh tengok senarai klinik yang berhampiran dengan anda untuk tebus code voucer untuk rawatan percuma tersebut di pautan dibawah ini :-

>>> SENARAI KLINIK <<<

Korang jangan lepaskan peluang ni tau.. Daftar dan dapat pemeriksaan percuma.. Mudah saje.. Sesambil tu boleh la join contest yang dianjurkan oleh Royan Canin ni..




Untuk keterangan lanjut boleh layari :-

Website

Facebook


11 comments on "Dapatkan Pemeriksaan Fizikal Percuma Di Royal Canin"
  1. Replies
    1. Boleh tengok klinik yang berhampiran Mai.. Byk kliniknya.. Merata tempat..

      Delete
  2. Assalamualaikum Lea..
    Wahhh Lea ada pet sekarang.. Comel & gebus.. suka tengok.

    Info ni sangat berguna utk tuan & kucing kesayangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam LZ..
      Yeayy.. a ah dah ada sekor kucem..Alhamdulillah untuk teman si Qhaliff..

      Thankz LZ..

      Delete
  3. Wahhh ssuai jg utk ciciko buat checkup ni,start dr awal lg2 umur ciciko masi muda kan ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah.. Tapi tataw la bila nak bawaknye tu..

      Delete
  4. Bagus untuk mereka yang ada anak bulus nie.. hehehe

    ReplyDelete