Menang Lagi - 3Days Header Giveaway by Mellya

Assalamualaikum wbt..


Menang Lagi - 3Days Header Giveaway by Mellya  |  Tak terkata dan hanya terlafaz ucapan 'Alhamdulillah' sahaja semasa aku membaca Keputusan Pemenang 3Days Header Giveaway by Mellya ni.. Rezeki pada bulan November ni agak melimpah ruah untuk aku.. Syukur sangat-sangat.. TQ ALLAH.. TQ adik Fhatin...


Okeh, walaupown tak berjaya untuk memenangi header tetapi aku tetap bersyukur kerana masih dipilih sebagai pemenang bagi memenangi hadiah berupa Face Mask daripada Adik Fhatin.. Boleh la jugak aku bermask-mask nanti yek... Hehe.. 

Apa-apa pown aku nak ucapkan terima kasih pada adik Fhatin kerana sudi memilih diriku ini sebagai pemanang.. Cewahhh!! Len kali adik buat lagi giveaway pasti akak akan join.. hehehe.. 

Sebelum aku akhiri entry ni, jom lah kite reramai berkenalan dan terjah blog Adik Fhatin kita yang chomel ni.. Blog beliau pown cantik tau.. Rugi tak terjah.. Jommmmm!!






Pssstttt..!!


Sahabat aku maklumkan lagi aku menang ni.. hehehe TQ Sha.. Sayang kam0 ketat~ketat!!


9 comments on "Menang Lagi - 3Days Header Giveaway by Mellya"