Birthday Giveaway by KasihkuAmani (30.11.2016)

Assalamualaikum wbt..


Birthday Giveaway by KasihkuAmani  |  Yey!! Sahabat dah up entry giveaway... Dengan terasa teruja aku join giveaway by blogger Sha ni sebabnya hadiah yang ditawarkan merupakan buku-bukuan...  Kenapa hadiah buku, sebabnya blogger Sha ni samala cam aku 'bookworm'.. Gile novel.. Haha.. Kalau korang pown minat membaca dan 'gile novel' juga, moh le kite jejoin sesama yee..

Tarikh Tamat
30 November 2016


10 comments

  1. Siqah pun bookworm jugak! Hehe. Bestnyaaaa! Best of luck Lea :)

    ReplyDelete
  2. GOOD LUCK ! Dari GA yang sama ^^
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...
    TQ ye joint GA Sha..
    Boleh semak senarai peserta di sini
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta-birthday-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. hai..sy pun join contest yg sama:) good luck!

    Btw, sy dh follow sini:) jom follow saya here: http://hyheejabs.blogspot.com/

    TQ!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...

    haai, akak pon join GA yg sama..

    Good Luck

    btw, nak jemput jugak lah uolls join GA yg akak buat ni..GA salam perkenalan...hihihii


    GIVEAWAY SALAM PERKENALAN by MASHITAH MAMAT

    terima kasih ;)

    ReplyDelete
  6. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  7. good luck! dr GA yang sama

    https://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    ReplyDelete
  8. gud luck..
    yuk pun join gak giveaway nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    ReplyDelete
  9. Blogwalking sini..

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete