WePrint | Trend Terkini Cetak Gambar Dengan Pantas Dan Berkualiti!

Assalamualaikum wbt..

WePrint | Trend Terkini Cetak Gambar Dengan Pantas Dan Berkualiti!  |  Wohaaaa..!! Lama tak bersiaran..!! Malam ni aku nak perkenalkan kat korang WePrint Machine yang boleh mencetak gambar dengan pantas dan berkualiti... Biasa la zaman dah maju, teknologi dah canggih, tak  mustahil lah kini dah boleh cetak gambar dalam masa yang singkat.. Tak macam dulu, nak amek gambar kene guna kodak la bagai.. Pastu kene pulak hantar kedai nak cuci.. Berminggu-minggu dok tunggu nak boleh ke siap cuci gambar-gambar tersebut.. Sekarang tak perlu nak susah-susah dah, dengan WePrint korang  boleh dapatkan gambar dengan segera dan berkualiti...Cantik pulak tu..!! Nak tahu lebih lanjut tak tentang WePrint ni?? Jom aku stori lagik.. hehe

Apa itu WePrint Machine?

WePrint Machine ni adalah mesin pencetak gambar segera yang berkualiti tinggi.. Ianya boleh mencetak gambar daripada pelbagi jenis smartphone dalam masa kurang daripada 1 minit melalui aplikasi WeChat... Aku ulang ye, hanya dalam masa kurang daripada 1 minit sahaja!!  Fuhhh hebat kan?? Lagik hebat, gambar-gambar boleh dicetak di atas pelbagai jenis material seperti Photo Paper, Magnetic Paper, Button Badge dan Phone Case..

WePrint machine ni sangatlah sesuai untuk sebarang event, majlis korporat mahupown swasta bagi menarik orang ramai  dan melayan tetamu yang hadir.... Kalau korang nak tahu, mesin ni dah terkenal dikalangan syarikat-syarikat besar yang membuat roadshow dan event-event sejak tahun 2015 lagi.. 

Dah tahukan serba sedikit tentang WePrint ni.. Tapi camne mesin ni bekerja a.k.a berfungsi?? Haaa meh aku kasitau korang how it work.... Cewaahhh!!

Ini cara-cara nak print gambar.

Ini pulak cara nak print gambar kat button badge

Yang ni cara nak print gambar kat phone case.

WePrint Machine juga adalah sebuah alat pemasaran atau pengiklanan yang mempunyai potensi perniagaan yang hebat dan sesuai untuk hampir kesemua jenis perniagaan... Ianya juga memenuhi keperluan perniagaan yang berbeza-beza dan telah disewakan kepada syarikat-syarikat pengurusan event.. Pasaraya juga telah banyak yang membeli WePrint Machine ini untuk melayan pengunjung-pengunjung mereka...

Kalau korang nak tahu, WePrint Machine ini sebenarnya boleh membawa keuntungan kepada peniaga... Dimana, peniaga boleh mengiklankan produk atau servis yang dijalankan di mesin WePrint ini yang mana iklan-iklan tersebut dapat dilihat oleh orang-orang awam yang menggunakan mesin ini.. Dimana untuknya?? Haaa untungnya bila,  pengguna mesin tersebut tertarik dengan produk atau servis yang diiklankan dan membelinya.. Itulah yang dikatakan membawa keuntungan.. hehe..

Pelbagai template boleh direka dan dijenamakan..

Bukan takan paparkan iklan aje ye, template pada gambar juga boleh direka dengan meletakkan jenama atau apa saje maklumat tentang perniagaan yang dijalankan.. Jadinya, orang ramai akan sentiasa ingat dengan jenama atau maklumat itu... Contoh seperti gambar yang aku tempek dekat atas tu.. 

WePrint Machine di pusat membeli belah utama

WePrint ni sebenarnya dah terlihat oleh rakyat Malaysia dibeberapa pusat membeli-belah utama atau dipameran-pameran yang diadakan.. WePrint juga telah semakin popular apabila ianya mencipta kesedaran beratus-ratus pameran bergerak dan pameran, mempunyai beribu-ribu pengikut di Wechat, mencetak beribu-ribu salinan gambar dalam pelbagai acara sejak dibawa masuk ke Malaysia pada tahun 2015. Daripada event-event dan pengkalan data yang dikumpul, masin ini menunjukkan bahawa ia adalah sebagai alat peniagaan yang sangat berpotensi bagi mengaut keuntungan yang besar.

Cuba Sendiri Baru Tahu Kehebatan WePrint

Hasil pertama dari penggunaan WePrint!!


Holaaa!!  Aku dah cuba print melalui WePrint.. Sangat berpuashati dengan kualiti gambar WePrint.. Kertas tebal, licin dan cantik hasilnya.. Bukan gambar sahaja aku print tapi button badge jugak.. Boleh sangkut dekat kunci rumah.. hehe.. Template pown cantik.. Aku suka...!! Pendek kata WePrint memang hebat.. Cepat.. Pantas dan berkualiti..!!

Aku dah cuba, korang bila lagik?? Haaa kalau korang terniat nak gunakan perkhidmatan WePrint ni, meh dekat aku rapat-rapat.. Aku nak kasi CODE DISKAUN kat korang.. Boleh la korang print gambar kegemaran korang banyak-banyak.. hehe.. Nak tak?? Naahhh amekkk!!


Diskaun hanya sah sehingga 30 November 2016 sahaja ye.. So, cepat-cepatlah pilih gambar dan print di WePrint.. Segalanya pantas di WePrint..!!

Siapa Pembekal WePrint Machine ni??

Nak tahu tak siapa pembekal mesin cetak gambar segera yang ohsem lagik canggih ni?? Meh aku perkenalkan kat korang...

Pembekal bagi WePrint Machine ini adalah Liberty Printing.. Sedikit tentang Liberty Printing.. Liberty Printing adalah pembekal bahan dan mesin cetak heat transfer di Malaysia dan WePrint Machine telah diimport secara eksklusif, diurus dan diedarkan oleh Liberty Printing sejak 2015.

Jika korang ingin menjadi menggunakan perkhidmatan, mendapatkan WePrint Machince ataupun ingin menjadi pengedar, korang boleh hubungi pihak Liberty Printing seperti bmaklumat dibawah ni ye...

Sebarang pertanyaan, sila hubungi :-

Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)

Alamat :-
5, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3,
Kristal Klang Commercial Centre,
42100 Klang, Selangor.

No. Tel : 019-985 8151 (Elaine)

Waktu Operasi :-
Isnin - Sabtu
9.00 pagi - 6.00 petang


What can we print for you? We can print photo for you with free!


3 comments

  1. Menarik.. Untuk nak buat bisnes pun boleh ni.

    ReplyDelete
  2. cantikkan gambar guna weprint ni...nanti nak buat lagi la

    ReplyDelete
  3. cantik juga gambar yg diprint tu... dekat mana je ada lagi weprint ni..
    haha guna kodak.. fuh mahal tu dulu nk beli kodak ni.. skrg ni senang je beli memory kad un murah lagi dari kodak boleh guna banyak kali...

    btw jemput juga join segmen terbaru sy yer.. hehe..

    ReplyDelete