CETAK BAJU EKSPRESS Mencetak Baju Custom Made Anda!!

Assalamualaikum wbt..

CETAK BAJU EKSPRESS Mencetak Baju Custom Made Anda!!  |  Hi korang! Haa kali ni aku nak throwback sikit al kisah masa raya haji ritu... Masa raya haji ritu, adalah sorang kawan aku ni yang agak lama jugak aku tak jumpe datang beraya umah aku dengan family dia.. Mak aii anak dia dah 3 horam Uolls.... Kalah aku... Hahaha.. Tapi bukan tu yang aku nak cerita, yang aku nak cite tentang baju t-shirt yang anak dia pakai yang telah menarik perhatian aku...  Baju yang bercetak nama dan nombor... Custom made... Kain berkualiti... Design cantik.. Tulisan kemas... Memang smart la.. Cam sesuai lak dengan Qhaliff.. Haha..

Pada mulanya aku dok usha dari jauh je.. Main jeling-jeling manja gitu jerk.. Lastnya aku dah terjatuh hati sangat dengan design baju tu dan terus simpan niat nak buat jugak untuk Qhaliff.. Huhu.. Tapi dekat mana aku nak tempah? Haa soklan tu la yang aku dok tanya dekat diri sendiri.. Akhirnya aku buatla muka toya aku tanya kawan aku tu kat mana dia tempah.. Haha... Dengan muka terlebih excited dan bangga, dia pown bercerita la kat aku kat mana dia tempah baju anak dia tu... Oh!! Rupanya design sendiri baju anak dia tu... Haa korang nak tahu tak dekat mana kawan aku tu tempah..?? Kalau nak tahu, silalah rajin-rajinkan diri untuk teruskan pembacaan korang yeee!! hiks..


Cetak Baju Ekspress (CBE).. Ye dekat sini la kawan aku tempah baru anak dia tu.. Dah tahu tu, aku ape lagik terus aje selongkar FB Cetak Baju Ekspress ni untuk mengetahui lebih lanjut lagik tentang produk yang dijual... Banyak gile kowt design baju yang CBE buat... Cantik-cantik lak tu... Terlebih excited pulak aku nak beli untuk Qhaliff.. Haha.. Meh tengok design apa yang ada di CBE... Korang jangan meroyan dah la ye.. haha..


Ini cetakan depan belakang... Korang boleh request nak letak design camne.. Kalau rasa tak de idea, boleh aje sambar design yang mana ada...


Haa nampak, kain jenis jersi pown ada tau... Korang boleh pilih sendiri nak baju macam mana dan kain macam mana.. Jersi ada, Baju muslimah pown ada, Baju lengan panjang pown ada.. Untuk baby, rompas pown ado0ooo.. Saiz T-Shirt pulak dari rompas baby berumur 0-3 bulan hinggalah baju dewasa saiz 5XL.. Huwaahh best kan.. Pastu korang design la macam mana pown.. Nak letak gambar saje ke.. Nak letak perkataan, nama, kartoon, bunga-bunga.. semua boleh.. Ditanggung beresssss!!


Yang ni pulak baju yang ditempah untuk satu family... Dari mak, ayah dan anak-anak.. Bila pergi mana-mana pakai sedondon.. Wahh ohsem gitu koooo!! Keluarga bahagia orang cakap..


Kalau korang rasa nak taruk gambar korang pown boleh dekat baju tu.. Gambar anak-anak ke.. Sweet sangat... Perkataan pown boleh pilih ye, sama ada nak rumi atau jawi.. huhu.. Terbaikkklah CBE...


Yang ni pulak spesel sikit tau.. Custom made sekali dengan seluar.. Korang boleh request kalau nak macam ni.. Tapi harga lain-lain la kan.. Baju lain, seluar lain.. Hehe..


Banyak lagik sebenarnya design yang cantik-cantik... Kalau korang nak tengok semua design tu korang kena pergi jengok FB CBE la nanti... Baru puas tengok semua design yang ada... Mesti meroyan punye lah.. Haha..!! Oh ye, satu lagik yang best, CBE juga mengambil tempahan mencetak baju untuk majlis-majlis atau program-program korporat contohnya baju untuk majlis hari jadi ke, kenduri kawen ke, untuk program-program jabatan ke, semua boleh... Mane lah tahu kowt-kowt jabatan korang nak buat pertandingan bola sepak ke, boleh la tempah jersi di Cetak Baju Ekspress ni sebab di CBE harga adalah berpatutan..

Ok, kalau korang nak tahu Cetak Baju Ekspress bukan sahaja mencetak baju tetapi juga mencetak produk-produk lain seperti Mug, Button Badges, Magnet Fridge, Cap dan lain-lain lagik.. Cetakan adalah jenis Heat Press ye bagi semua material...

Jom tengok design baju yang aku tempah untuk Qhaliff kesayanganku ituuuu!! Ahakz..


Inilah baju untuk Qhaliff.. Ada nombor dan nama.. Time aku tempah tu, aku agak kemalasan ye nak mencari idea untuk design sendiri... So, aku bedal aje design sedia ada dan tukar nama dan nombor aje.. Boleh laa.. Lain kali aku tempah dengan design sendiri pulak..  Tapi kena pastikan dulu time nak tempah tu aku dalam keadaan yang rajin dan banyak idea.. Haha.. Gilesss laa..

Yeyyy!! Adik dapat baju baruu!! Ensem baju adik ummiii!!

Nampak tu, kemain lagik dapat baju baru.. Terlebih bahagia dia.. Hehe... Aku berpuas hati dengan kualiti baju dari CBE ni kerana kualiti kain sangat bagus tak nipis dan kain sejuk... Cetakan pown kemas dan menarik bagi aku.. Dah bila berpuas hati macam ni, memang akan ripit order la jawabnya lepas ni.. Hiks..

Main dengan Chipmunk dulu sementara tunggu ummi bersiap..

Baru petang tadi Qhaliff rasmi baju ni.. Petang tadi kitorang nak keluar shopping.. Tengah pilih baju untuk Qhaliff, tertengok baju ni dekat ampaian yang dah kering aku basuh semalam.. So, apa lagik terus rasmi la... Mula tu risau jugak aku nak basuh.. Mane la tau kowt-kowt tercabut tulisan atas baju tu... Warna baju luntur ke.. Risau jugak... Alhamdulillah, seperti yang aku cakap tadi la baju custom made dari CBE ni berkualiti... Tulisan tak tanggal dan warna baju tak luntur bila basuh.. Memang thorrrrbaekkk gituu!! Tak percaya silalah order ye.. hehe

Bahagian depan dan belakang baju

Bahagian depan baju kosong jerk... Kenapa kosong?? haaa apa lagik sebab aku malas la ni.. Malas nak mendesign sendiri baju anak aku ni.. Ini la jadiknya.. Kosong aje depan.. Adoiyaii apa la ummi adik ni nak jadik ye.. Haha.. Tak pe next order kite kasi penuhkan baju tersebut dengan idea ohsem ummi.. Kiki...

Okeh la, aku dah order.. Korang bila lagik?? Aku yakin korang takkan menyesal dengan kualiti yang ada pada baju dan cetakan daripada Cetak Baju Ekspress... Jadi, apa tunggu lagik jom order sekarang... Kalau korang order baju dekat CBE ni, korang bukan sahaja dapat baju yang berkualiti malahan servis juga berkualiti.. "Superb!! Excellent Services, easy to order and very fast services.. Million like", bak kata pelanggan mereka... Hari ini order, hari ini cetak dan hari ini jugak pos.. Tu sebab la syarikat percetakan ni dinamakan Cetak Baju Ekspress... Se-ekspress servisnya.. Tapi kalau korang order malam jangan harap la nak dapat pos haritu jugak ye.. haha.. Tak beragak korang ni.. Kalau nak servis dalam 1 hari korang kene la order pepagi buta.. Haa gitu... dalam kol 7 atau 8 ke.. Gitu laa.. Hehe..

Sebelum order, jom tengok beberapa feedback daripada pelanggan-pelanggan Cetak Baju Ekspress dulu..

Kalau tak nampak sila klik gambar ye.. hehe


Design dah tengok... Baju Qhaliff pown dah tengok.. Testimoni pelanggan dah baca.. So, dekat mana nak order?? 

Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan sila ke :-

Facebook Fanpage

Instagram 

Email

Whatsapp
019-2732794



3 comments