Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator Penyelamat Ketika Tayar Pancit

Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator Penyelamat Ketika Tayar Pancit


Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator Penyelamat Ketika Tayar Pancit  |  Kalau masalah tayar pancit ni memang sangat merisaukan aku.. Mana taknya, aku manalah pandai nak tukar tayar sendiri.. Kalau buat-buat pandai pun, belum tentu terbuka skru tayar tu aku pusing... hehe.. Pernahlah mengalami beberapa kali tayar pancit tetapi time tu bersama encik suami.. So, tak de la risau sangat kan.. Tapi sekarang ni, encik suami dah bekerja shif, jadi aku terpaksalah hadapi hari-hari aku secara bersendiri.. Disebabkan itu, sebagai langkah berjaga-jaga aku akan pastikan dalam kereta aku sentiasa ada Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator sebagai penyelamat jika berlakunya tayar pancit.


Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator Penyelamat Ketika Tayar Pancit

Memandangkan jalan ke tempat kerja aku kini agak teruk kondisinya dek kerana lori-lori balak menggunakan laluan yang sama menyebabkan jalannya hancur.. Tak dinafikan juga terdapat paku-paku dan skru-skru 'sesat' di sepanjang jalan masuk ke tempat kerja aku tu.. Ini merunsingkan aku kerana peratus untuk menghadapi tayar pancit sangat tinggi.. Tetapi sejak aku diperkenalkan dengan Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator ni, aku dah boleh berlapang dada sikit.. Sekurang-kurangnya bila berlakunya tayar pancit, aku dah ada alternatif lain sebagai penyelamat untuk aku gunakan bila kecemasan bagi membantu aku ke bengkel berdekatan.. Kiranya, produk ini adalah produk yang wajib ada dalam setiap kereta.. 


Kalau korang nak tahu, Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator ini merupakan produk keluaran DKS International Sdn. Bhd untuk pasaran di Malaysia sahaja.. Ia didatangkan dalam botol paling besar yang terdapat dipasaran iaitu dalam saiz 650ml.. Untuk harga pengenalan, mereka menawarkan dengan harga mampu milik iaitu RM49.99 sahaja berbanding dengan harga asal RM69.99.. Rugi sangat kalau korang tak grab sekarang kerana korang boleh jimat sebanyak RM20 sebelum ia kembali ke harga asal.... Murah gile wehh!!.. 



Kelebihan Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator
  • Tidak perlu tukar tayar
  • Senang untuk digunakan
  • Tampalkan lubang tayar dalam 90 saat
  • Tidak memerlukan sebarang peralatan
  • Tidak merosakkan yatar dan rim kereta
  • Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar
  • Diperbuat daripada 100% polimer organik
  • Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
  • Waranti 2 tahun

Cara Penggunaan Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator

Ok, cara untuk menggunakan Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator ni sangat mudah ye, semudah ABC gitu.. Produk ni sangat friendly dengan kaum wanita.. Hehe.. Tak yah korang nak berpeluh-peluh pulas-pulas skru tayar untuk tukar tayar.. Korang hanya perlu pam Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator ni aje ke dalam tayar kereta korang.. Lepas tu dah boleh bawak kereta ke bengkel yang berdekatan.. Jom tengok cara penggunaan yang betul.. 



Video Cara Penggunaan




Fakta Penting Yang Anda Perlu Tahu Tentang Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator


Dalam penggunaan Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator ini, ada beberapa perkara penting yang korang perlu tahu dan ambil tahu.. Apakah? Ok, buat pengetahuan korang semua, produk ini boleh menampal lubang sehingga 6mm dan ia digunakan hanya untuk penampalan sementara sahaja.. Selepas menggunakan produk ini, korang perlu ke bengkel yang berdekatan untuk mendapatkan servis tampal tayar yang lebih sempurna dan kekal.. Jangan risau, Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator ini tidak akan merosakkan tayar dan rim korang... 

Peringatan untuk korang!!! Korang adalah dilarang sama sekali membawa kereta melebihi had laju 130kmj selepas menggunakan produk ini dan korang akan mengalami sedikit getaran semasa pemanduan disebabkan oleh cecair di dalam tayar. Kalau korang nak tahu, cecair latex ini boleh tahan di dalam tayar untuk beberapa hari dan boleh dicuci dengan senang.. 

Dapatkan Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator Sekarang !!


Bagi aku, setiap kereta perlu ada Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator ini sebagai persediaan bagi menghadapi masalah tayar pancit.. Bak kata orang, 'sediakan payung sebelum hujan'... Banyak kelebihannya dan juga boleh membantu bila diperlukan.. Jadi, apa tunggu lagi, jom dapatkan Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator ini sekarang dengan harga promosi RM49.99 (650ml) sahaja!!

Berita baik buat korang semua.. Untuk bulan Mac ini, pembeli bertuah akan membawa pulang Lattissima Touch Nepresso Coffee Maker bernilai RM1699.00.. Gile best wehh!! Jangan lepaskan peluang ini, jadilah pembeli bertuah itu sekarang juga..

Untuk sebarang pembelian dan maklumat lanjut, sila layari :-

Facebook

Instagram

WhatsApp

Email
inquiry@keystons.com

Contact No.
011-2607 3633


Read more »
Lea Azleeya
5 Comments
Keeping Your Electronics Clean Doesn't Have To Cost A Bomb

Keeping Your Electronics Clean Doesn't Have To Cost A Bomb


Keeping Your Electronics Clean Doesn't Have To Cost A Bomb | Ever wondered how to keep your sensitive electronic and electical equipments clean without having to send them to an expensive specialist centre?  Whether you're thinking of your printers and copiers, precision instruments like power drills, controls, circuit boards, switches or other sensitive electrical equipments, there's always a specialist you can get to work on them, without having to spend tonnes of money. 


We're talking about the WD-40® Specialist™ Fast Drying Contact Cleaner. But before you pick up the can, always remember to switch off the electrical equipment you want to clean and let any hot surface cool down prior to the cleaning process.  

Once the equipment is ready to be cleaned, just apply a thorough spray of the WD-40® Specialist™ Fast Drying Contact Cleaner and then leave it for a few seconds for the magic to work and you're done! It is totally quick-drying, so it won't leave any residue. 

It is great for cleaning oil, dirt, flux residue and condensation. The solution works rapidly and will penetrate the hard to reach area thoroughly. You can use the WD-40® Specialist™ Fast Drying Contact Cleaner on any electrical equipment or contacts with dielectric strength of up to 35,000 Volts per 0.1 inch. You may also use it on fuse blocks and electrical connectors. Just spray it on the connectors generously and make sure it's completely clean before inserting it back into place.


So keep your tools clean and working longer with the WD-40® Specialist™ Fast Drying Contact Cleaner. This handy DIY cleaner will definitely save you plenty of time and money in lower overall replacement costs.  

For more tips and pointers on how to make the best of your WD-40® Specialist™Fast Drying Contact Cleaner -- or any of the products under the WD-40®orWD-40® Specialist™ range -- check out  www.wd40.asia/wdsp-contactcleaner

Read more »
Lea Azleeya
0 Comments
Kulit Bebas Jerawat Dalam Masa Dua Minggu  Dengan Formula Terbaharu Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment

Kulit Bebas Jerawat Dalam Masa Dua Minggu Dengan Formula Terbaharu Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment


Kulit Bebas Jerawat Dalam Masa Dua Minggu  Dengan Formula Terbaharu Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment  | Apabila berdepan masalah jerawat dan radang kulit, pengguna kebiasaannya akan mencuba pelbagai produk untuk menghapuskannya. Namun, sesetengah produk boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan mengakibatkan kerengsaan.  Bagi menangani masalah ini, Eucerin®, salah satu jenama dermo-kosmetik paling dipercayai di seluruh dunia telah menghasilkan produk penjagaan kulit anti jerawat yang bukan saja menyuburkan kulit malah membantu menghapuskan jerawat dengan lembut iaitu Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment.   

Kulit Bebas Jerawat Dalam Masa Dua Minggu  Dengan Formula Terbaharu Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment

Pelembap untuk kulit berminyak dan berjerawat ini direka dan diuji khas untuk membersihkan pori yang tersumbat, mengurangkan dan menghalang kemunculan semula jerawat, di samping mengekalkan kelembapan kulit.  

Diformulasikan dengan bahan-bahan aktif yang terbukti berkesan, Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment mengurangkan jerawat komedon (bintik hitam, bintik putih dan bintik kecil (papul) yang biasanya terdapat di dahi dan dagu) dalam masa hanya DUA minggu tanpa mengeringkan kulit. Formulanya yang mengawal kerengsaan untuk kulit lebih licin dan sihat terdiri daripada :- 

Sepuluh peratus  Hydroxy Complex, kombinasi tiga ejen pengelupasan yang berkuasa tinggi iaitu  AHA (asid glikolik), BHA (asid salisilik) dan PHA (gluconolactone) yang membantu memperbaharui permukaan kulit, membersihkan pori, mengurangkan bakteria penyebab jerawat, P. acnes, dan menanggalkan sel kulit mati; 
Licochalcone A, bahan anti radang yang mengurangkan kerengsaan dan membantu mengurangkan kemerahan pada wajah; 
Dexpanthenol, yang terhasil daripada vitamin B5 adalah pelembap yang mengekalkan kandugan air dalam wajah untuk meningkatkan daya tahan kulit dan melindunginya daripada pencemaran alam sekitar.  


Apabila digunakan sebagai sebahagian daripada regim lengkap penjagaan kulit pada waktu malam (Kulit berjerawat dipengaruhi oleh gaya hidup, faktor hormon dan keturunan, oleh itu penjagaan tambahan mungkin diperlukan untuk membantu mengurangkan komedon atau masalah jerawat, di samping amalan regimen penjagaan wajah yang betul. Untuk kes yang teruk, pengguna disarankan untuk mendapatkan rawatan daripada ahli dermatologi), pengguna melaporkan terdapat perubahan selepas dua minggu dan dalam masa lapan minggu, kulit wajah menjadi lebih mulus. Sebanyak 94 peratus pengguna bersetuju yang Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment menghalang pertumbuhan jerawat baharu dan mengurangkan bekas jerawat hitam sementara 80 peratus pengguna bersetuju produk ini mengurangkan bintik putih, bintik hitam, dan mengurangkan jerawat yang bengkak. (Berdasarkan ujian yang dijalankan di Thailand dengan dua Sel yang terdiri daripada 80 peserta setiap satu)   


Sertai Cabaran Bebas-Jerawat  Eucerin® 14 Hari dan menangi produk Eucerin® bernilai RM12,000!

Dengan keputusan yang memberangsangkan ini, pengguna di Malaysia boleh mencuba pelembap terbaharu untuk kulit berjerawat ini dalam Cabaran Bebas-Jerawat  Eucerin® 14 Hari melalui dua langkah mudah :-

Langkah Pertama: Ambil gambar kulit anda pada Hari Pertama dan Hari Ke-14 selepas penggunaan selama 14 hari 
Langkah Kedua: Poskan gambar “sebelum dan selepas” anda dan kongsi pengalaman anda menggunakan produk ini di halaman Facebook dengan hashtag #EucerinProACNE  

Pemenang berpeluang memenangi Hadiah Utama iaitu produk Eucerin® bernilai RM5,000, manakala pemenang tempat kedua akan membawa pulang produk Eucerin® bernilai RM2,000. Lima Pemenang Bertuah pula akan memenangi produk bernilai RM1,000 setiap seorang.  


Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment adalah sebahagian daripada produk penjagaan kulit komprehensif ProACNE (Eucerin® ProACNE dahulunya dikenali sebagai Eucerin® DermoPURIFYER) yang terdiri daripada pencuci muka, pelembap, skrub, serum dan pelembap siang. Dapatkannya di farmasi seluruh negara dengan harga yang disyorkan iaitu RM62. Produk ini beserta produk lain dalam rangkaian yang sama kini tersedia dalam bungkusan yang diperbaharui.  

Untuk maklumat lanjut tentang rangkaian penuh penjagaan muka ProACNE daripada Eucerin®, log masuk ke www.eucerin.my atau www.facebook.com/EucerinMY.



Read more »
Lea Azleeya
2 Comments
Fattah Amin Dan Fazura Jemput Peminat Ke Majlis Persandingan

Fattah Amin Dan Fazura Jemput Peminat Ke Majlis Persandingan


Fattah Amin Dan Fazura Jemput Peminat Ke Majlis Persandingan |  Baru-baru ni kecoh sana sini dok bercakap dan bercerita tentang majlis persandingan si cantik dan si kacak, Fazura dan Fattah Amin.. Aku sendiri pun kemain excited tengok gambar dan video dorang bersanding dengan tema yang cukup cantik dan sweet, Fairytale.. Memang cantik gile.. Temanya memang sepadan dengan pasangan bahagia ini.. hehe..

Peminat Ke Majlis Persandingan, fattzura, fattah amin dan fazura kahwin, majlis kahwin fattzura, fairytale
Sumber : IG Fazura

Baru kejap tadi aku singgah di laman instagram dorang.. Eceli, aku sendiri belum boleh move on dengan majlis persandingan fairytale dorang.. Hari-hari mesti nak tahu perkembangan kehidupan dorang.. Bizibody kan aku.. Haha!! Dulu tak minat, tapi lepas dorang kawen, jadi terlebih minat pulak kat dorang.. Sebab dorang memang pasangan yang sweet.. Moga dorang bahagia dan berkekalan hingga jannah hendaknya.. 

Ehh lain nak cerita lain pulak aku membebel ye.. Ok, sekali lagi.. Baru sat tadi aku singgah laman IG dorang.. Ternampaklah post jemputan dorang.. Fattah Amin dan Fazura jemput peminat ke majlis persandingan dorang wehh!! Gile best.. Tapi best bagi mereka-mereka yang berkesempatan untuk hadir jerk la kan.. Cam aku ni, hanya  mampu tengok dari kejauhan.. Sob Sob Sob.. Apa-apa pun aku doakan moga majlis mereka diberkati, meriah dan berjalan lancar.. Insyaallah.. Jom tengok kad jemputan dorang.. Hiks..

Sumber : IG Fattah Amin

Sumber : IG Fazura

Oklah, Kad Jemputan pun dah diupkan di IG.. So, bagi korang yang mana nak pergi tu, dah boleh fikir baju apa nak pakai nanti.. Hehe.. Yang penting haruslah pakaian tradisional ye.. Majlis akan diadakan pada 13 Mac 2018 (Ahad) dari jam 2 petang hingga 4 petang.. Kat mana tu?

Tempat :-

Royale Palace
Lot 525, Jalan TUDM, Pekan Subang, Seksyen U6,
40150 Shah Alam

Buat Fazura dan Fattah Amin, aku doakan moga perkahwinan mereka kekal, bahagia dan sweet sokmo hingga jannah.. hehe.. :)



Read more »
Lea Azleeya
8 Comments
Carousell Live! To Raise Funds For The  Malaysian Red Crescent Society

Carousell Live! To Raise Funds For The Malaysian Red Crescent Society


Carousell Live! To Raise Funds For The  Malaysian Red Crescent Society  |  The Malaysian Red Crescent Society (MRCS) is partnering with Carousell, one of the world’s largest and fastest growing mobile classifieds marketplace for its Carousell LIVE! flea market happening this weekend, 10 and 11 March 2018, at Publika, Solaris Dutamas. The event will be used to raise fund for MRCS’ activities such as the disaster relief operation, health and community service, capacity building as well as in youth development.  

Carousell Live! To Raise Funds For The  Malaysian Red Crescent Society, carousell

The event will provide a physical platform for MRCS to sell their pre-loved goods donated by the public as part of its on-going efforts to raise funds. The items will be listed on Carousell to extend the fundraising’s outreach beyond Klang Valley.  

Carousell LIVE! will also feature booths by 20 top Carousellers and celebrities such as Zahiril Adzim, Sheira Ayoub, Nadia Brian, Sarah Hidelbrand, Nabil Mahir, Shalma Ainaa, and Natrah, who will be selling new and pre-loved items in the fashion, accessories, art and electronic goods categories. Visitors will almost certainly find some great deals for these pre-loved items.   


This marks Carousell’s continued commitment towards a community-driven mobile marketplace, which promotes a sustainable lifestyle.  This vision is very much shared by MRCS, with its strong foundation built on humanity, independence, neutrality, impartiality, voluntary service, unity and universality, the Fundamental Principles of the International Red Cross and Red Crescent Movement.  

Carousell LIVE! is more than just an avenue for Carousellers to display and sell their goods. It is also a platform for us to contribute back to the society through such significant partnerships, like this one with MRCS. As an established humanitarian society that has dedicated its services to Malaysians for 70 years, we hope Malaysians will show their support at this event and assist in funding their operations,” said Lucas Ngoo, Co-Founder and Chief Technology Officer of Carousell.  

The fundraising collaboration highlights the importance of joint engagement to build a safer and disaster-resilient country.   

MRCS gratefully welcomes this fundraising partnership in the spirit of community engagement and reaffirm our commitment to the alleviation of human suffering in the aftermath of natural and man-made disasters and other related challenges in the country,” said Dato’ Sayed A. Rahman Sayed Mohd, Secretary General of MRCS.  

MRCS is presently one of 191 National Societies that are members of the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies (IFRC), which together with the International Committee of the Red Cross (ICRC) are components of the International Red Cross and Red Crescent Movement.  


Founded by three passionate and enterprising men in Singapore, Lucas Ngoo, Quek Siu Rui and Marcus Tan in 2012, Carousell is a mobile and online consumer to consumer marketplace for buying and selling new and second-hand goods available in Malaysia, Singapore, Indonesia, Taiwan, Hong Kong and Australia. Co-founders Siu Rui and Lucas were also recognised by Forbes Asia in its annual 30 Under 30 list.  

Event Details :- 

Venue 
The Square, Publika Shopping Gallery  
No.1, Jalan Dutamas 1 50480 Kuala Lumpur 

Date
10 – 11 March 2018 

Time
11 a.m. to 10 p.m.  

For more information, follow us on www.facebook.com/carousell.my or download the Carousell app from the Apple Store or Google Play Store.


Read more »
Lea Azleeya
4 Comments
Dianz Vitamin C & E Buat Kulit Jadi Cantik Dan Mulus

Dianz Vitamin C & E Buat Kulit Jadi Cantik Dan Mulus


Dianz Vitamin C & E Buat Kulit Jadi Cantik Dan Mulus  |  "Hisap-hisap terus cantik!!". Korang rasa ini tagline untuk produk apa? Hehe.. Tapi aku rasa mesti ramai yang dah tahu tagline produk apa ni kan.. Yelah, produk kecantikan ni agak popular di pasaran sekarang dan mempunyai permintaan yang tinggi dek kerana ramai yang nak cantik.. Produk apakah itu? Ya, Dianz Vitamin C & E buat kulit jadi cantik dan mulus.. 

Dianz Vitamin C & E Buat Kulit Jadi Cantik Dan Mulus, dianz, cara putih gebu, vitamin cantik, vitamin putih

Berbotol warna ungu menambahkan lagi daya tarikan produk ini.. Serius weh, aku sendiri tengok packaging produk ni dah rasa tertarik nak cuba.. Dan, aku dah pun cuba.. Bukan sahaja sebab packagingnya menarik tetapi feedback dari pelanggan mereka juga membuatkan aku berminat untuk mencubanya.. Siapa yang tak nak cantik kan.. Wanita ni tak sah kalau tak dikaitkan dengan kecantikan.. Betul tak? 

Ok, stop membebel!! Sekarang aku nak perkenalkan pada korang semua yang mana nak cantik, tetapi tak tahu nak amalkan produk apa.. Ni dia, aku syorkan korang consume produk Dianz Vitamin C & E ini.. Sangat bagus tau.. Nak tahu lebih lanjut, stay back ya!


Ramai antara kita pada hari ini lakukan apa saja untuk cantik.. Ada yang sanggup keluarkan belanja yang tinggi semata-mata untuk cantik.. Mungkin bagi yang berkemampuan, duit tak menjadi masalah bagi mereka.. Tetapi bagi yang kurang berkemampuan tetapi teringin sangat nak cantik, pasti mencari cara yang lebih mudah dan murah untuk mencapai impian mereka untuk cantik.. Jadi, kali ni aku nak kenalkan pada korang produk yang mampu milik dan mampu buat korang cantik dan mulus dengan hanya mengamalkan Dianz Vitamin C & E.. 

Harganya ofkos murah pada harga yang berpatutan.. Kesannya masyaallah, sangat superb kalau kita konsisten dalam pengambilannya.. Nampak tak dah macam pantun ayat aku tu.. Haha!! Orite, kalau korang nak tahu, Dianz Vitamin C & E ni didatangkan dalam bentuk tablet yang sangat sedap.. Rasanya masam manis limau dan berry.. Sedap tau.. Bila makan tu rasa macam makan gula-gula.. Hehe.. Kadang-kadang rasa nak makan semua sekali ajerk dalam satu masa.. Punyalah sedap rasanya.. Aku memang suka rasa Dianz Vitamin ni..


Bertepatan dengan taglinenya "hisap-hisap terus cantik", jadi korang hanya perlu makan sebiji dan kemam atau hisap sahaja tablet Dianz ni selepas makan.. Mudahkan.. Sebotol mempunyai 30 biji dan tahan selama sebulan sekiranya korang amalkannya sebiji sehari.. Selamatkah produk ini? Soalan yang selalu diajukan oleh pelanggan.. Insyaallah produk ini selamat diambil kerana telah diluluskan oleh KKM dibawah akta farmasi : MAL16095012NC dan ianya merupakan produk muslim dan kilang bertaraf GMP..

Kandungan & Fungsi Dianz Vitamin
  • Mengandungi Vitamin C yang berasaskan Oren untuk merawat parut, jerawat dan jeragat
  • Mengandungi Vitamin E yang berasaskan Maquiberry untuk melembapkan kulit
  • Mengandungi Kolegen asli berasaskan Ikan Talapia untuk kulit lembut dan gebu.
  • Extrak Glutathione sebagai antioksida dan menggandakan kesan pencerahan
  • Ekstra Ascorbic Acid untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh

Kelebihan Dianz Vitamin
  • 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra Glutathione dan Ascorbic Acid
  • Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku
  • Berperisa Berry (Masam-masam manis)
  • Tiada gelatin dan 100% dijamin HALAL
  • Produk Muslim dan Kilang bertaraf GMP
  • Diluluskan oleh KKM


Kebaikan Dianz Vitamin

Produk Dianz Vitamin ni kalau korang nak tahu banyak sangat kebaikannya... Bukan sahaja mampu mencantik dan memuluskan kulit tetapi terdapat banyak lagi kebaikan yang korang dapat perolehi sekiranya korang mengamalkan produk ini secara teratur dan konsisten... Jom semak kebaikannya satu persatu.. 
  • Mencerahkan kulit muka dan badan
  • Mencantikkan kulit
  • Kulit lebih glowing dan berseri
  • Melembapkan kulit
  • Merawat parut, jerawat dan jeragat serta menghilangkan minyak berlebihan pada kulit muka
  • Menghilangkan parut pada muka dan badan
  • Mengurangkan ekzema
  • Mengurangkan resdung
  • Membantu menegangkan kulit
  • Merawat kulit kusam 
  • Merawat tona kulit tidak sekata
  • Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit


Pantang Larang Dianz Vitamin

Haaaa jangan tak tahu ye, Dianz Vitamin ni ada beberapa pantang larang yang perlu korang ikuti dan patuhi.. Nak tahu apakah pantang larangnya?? Meh pakat baca list kat bawah ni..
  • Boleh diambil oleh lelaki mahupun wanita bermula dari umur 16 tahun dan keatas
  • Ibu mengandung dan menyusu juga boleh consume produk ni
  • Sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif
  • Sila elakkan makanan dan minuman berkafein dan bergas untuk mendapatkan kesan yang lebih berganda dan optimum


Pastikan Yang Original Baru Beli!

Sepertimana yang korang semua tahu, sekarang ni banyak betul produk tiruan.. Asal aje produk tu femes dan meletop di pasaran, pasti menjadi sasaran mereka yang tidak bertanggungjawab untuk memalsukan produk tersebut.. Termasuklah produk Dianz Vitamin ni... Jadi, korang yang mana nak beli produk ni, pastikan yang original baru beli ye.. Macam mana nak pastikan yang original? Ok, tengok gambar ni..

Perbezaan antara yang original dan fake

Pastikan ada sticker bar code ini bagi membolehkan korang semak ketulenan produk


Testimoni Pengguna Dianz Vitamin





Testimoni Aku Sendiri

Orite, selepas sebotol aku consume produk Dianz Vitamin ni dan kini telah masuk botol yang kedua, memang terdapat perubahan pada kulit aku.. Kulit aku semakin lembap dan lembut.. Kalau dulu selalu sangat aku menghadapi kulit yang kering sampai satu tahap kering bersisik.. Hadoiii tak lalu aku nak tengok kulit kering bersisik aku tu.. Lotion dah sapu tetapi tak jalan jugak.. Alhamdulillah, lepas kawan aku perkenalkan produk Dianz Vitamin ni dan aku consume secara teratur dan konsisten, kulit aku dah banyak perubahan.. 


Ada jugak kawan opiz tegur, aku semakin cerah.. Sebenarnya aku sendiri tak perasan yang aku sedikit cerah.. Haha!! Bila ditegur, barulah aku perasan.. Walaupun belum cerah secara keseluruhan tetapi nampaklah sedikit perubahannya.. Alhamdulillah.. Tak sia-sia aku consume Dianz Vitamin ni tau.. Paling penting aku beli yang original.. Hehe

Dapatkan Dianz Vitamin C & E Sekarang Untuk Kulit Cantik Dan Mulus!

Untuk cantik dan mulus, tak perlu produk yang mahal dan keluarkan belanja yang besar.. Cukup hanya dengan consume Dianz Vitamin ni secara teratur dan konsisten dah mampu membuatkan korang cantik dan mulus.. Tak percaya? Kalau tak percaya silalah cuba ye.. 

Ok, kalau korang nak cuba produk Dianz Vitamin ni, pastikan korang beli dengan pengedar Dianz yang sah ye.. Macam aku sendiri, memang akan cari pengedar Dianz yang sah supaya aku dapat produk yang original.. Bila produk original, barulah berkesan produk tersebut pada kita.. Jadi, untuk dapatkan Dianz Vitamin yang original, korang bolehlah terjah laman sosial agen di bawah untuk sebarang pembelian dan maklumat lanjut tentang produk.

Harga Dianz Vitamin
RM 50.00 ( 30 biji )

Facebook

Facebook Page

Instagram

Shopee 

Whatsapp
013-699 9876

Read more »
Lea Azleeya
8 Comments
[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)