Giveaway Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire

Giveaway Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire



Assalamualaikum wbt..

Join giveaway lagik.. :)


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Give Away Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire



Allah Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Razzaq, Dia Yang Maha Pengasih dan Penyayang serta Yang Maha Memberi Rezeki, dengan ini saya ingin melancarkan "Giveaway Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire".... sempena template baharu ini dan keluarga besar blooger yang sering berkunjung ke blog yang tak seberapa ini.... semoga ukhwah kita sentiasa terjalin,,, tegur-tegur la diri ini. Adakala tak berapa nak aktif kerana kesibukan tugasan.... Akhir sekali, saya harap dengan GA yang tak seberapa ini dapat menjalinkan hubungan kita sesama blogger.... Maaf yer gambar hadiah tidak clear....

Syarat:
1. Buat entry masukkan banner dan link ke segmen ini.
2. Kalau sudi boleh follow : Sheila Inspire, add Facebook, add Twitter, friend Google, follow Instagram (kalau tak nak pun tak apa)... terpulang....
3. Jangan lupa tinggalkan link di petak komen.

Tarikh akhir : 29 Dis 2015 jam 11.59 pm

Hadiah 

3 x (2 orang) (hadiah misteri)



1 x (1 orang) planner 2016


1 x (1 orang) diary 2016


3 x (3 orang) shawl H&M


1 x (1 orang) face tower + vase


1 x (1 orang) botol air


1 x (1 orang) beg mickey mouse


3 x (3 orang) pamplet set zikir Asmaul Husna


Setakat ini 12 peserta bertuah dicari dan mungkin akan bertambah dengan kasih sayang Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Razzaq.... Keputusan akan ditentukan secara cabutan bertuah pada 31 Dis 2015 InsyaaAllah, Allah Ya Baari'.... 


Senarai Peserta





Read more »
Lea Azleeya
2 Comments
Pencarian Blog Terkemas 2015!

Pencarian Blog Terkemas 2015!



Assalamualaikum wbt..


Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!


Jom join..
# PC

Read more »
Lea Azleeya
29 Comments
Giveaway by Mrsfara bernilai RM329

Giveaway by Mrsfara bernilai RM329



Assalamualaikum..

Klik Banner untuk Join
Sekian lama tak buka blog, hari ni tergerak hati nak jenguk blog.. Banyak betul rakan blog buat giveaway... berderet-deret.. Termasuklah sahabat Mrsfara.. Kali kedua join giveaway by mrsfara.. Teruja dengan hadiah yang ditawarkan.. Pape pown aku doakan sahabat aku ni sentiasa dibawah lindungan-NYA dan dilimpahkan rezeki yang halal..

Dengan lafaz Bismillah, Lea Azleeya join giveaway by MrsFara.. :)




Read more »
Lea Azleeya
0 Comments
Menang Giveaway

Menang Giveaway



Assalamualaikum wbt..


Lepas sehari ke sehari aku nak menghapdet pasal ni... Tak jugak menjadik.. Al kisahnye aku tak punyai masa yang sangat terluang untuk menaip panjang leb0o0oo...

Dah berzaman sebenarnya aku join Giveaway sahabat aku ni.. :: Fara  :: Pemenang pown dah lama diumumkan... Hadiah pown dah lama aku dapat... Dah Habis pown.. Haha.. Hari ni baru nak hapdet pasal ni... Terok beben0o0o..

Pape p0wn thankz t0o Fara sebab anjurkan giveaway ni.. Ada lak rezeki aku diumumkan sebagai pemenang.. Syukur Alhamdulillah... Coffee ni memang best... Tetiap hari aku minum... Sesapa nak beli boleh la follow blog sahabat aku ni...

Mrs Fara  

Pelbagai produk kecantikan yang dijualnya dengan harga yang berpatutan.. Hah, promot agik tu.. Hikhik.. Pape p0wn aku doakan semoga sahabat aku ni sentiasa maju dalam hidup dan perniagaannye.. Berjaya di dunia dan juga akhirat serta diberi keberkatan dalam hidupnya. Amin.. :)



Read more »
Lea Azleeya
4 Comments
Giveaway CINTA by CN

Giveaway CINTA by CN


Giveaway CINTA by CN


giveaway, giveaway novel, giveaway cinta

Klik banner untuk join


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sempena Jualan Gudang Karangkraf yang lalu, CN telah memborong beberapa novel CINTA. Jadi sukacitanya disini bahawa CN ingin memberi 3 buah novel CINTA kepada peserta Giveaway CINTA by CN melalui random.org. Pemenang novel adalah 3 orang. Bukan itu sahaja, 10 peserta bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Januari 2016 CN. Hah ! Best tak? 


Syarat-syaratnya Giveaway CINTA by CN : 


1. Follow blog CikguNorazimah

2. Add To Circle  G+CikguNorazimah


4. Follow Instagram cikgunorazimah (jika ada)  

5. Buat entri bertajuk "Giveaway CINTA by CN"  

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.  

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini. 

8. Giveaway ini akan berlangsung dari 1 - 30 November 2015 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 5 Disember 2015.


Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :


Kredit untuk Kak Mialiana

YES 2015

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Read more »
Lea Azleeya
7 Comments
[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)