Planner 2021 Pilihan Aku Planner By Aqisbi


Planner 2021 Pilihan Aku Planner By Aqisbi  |  Wahh lama gile kot tak berupdate blog ni.. Makin hari makin malas aku nak mengadap pc untuk menaip sesuatu di sini.. Mungkin di pejabat dah seharian aku mengadap pc sambil jari jemari ligat menaip surat.. Kehkeh.. Drama tu penting ye uolls.. Haha!!

Ni dah penghujung tahun.. Dah masuk bulan November dah pun.. Tak lama lagi masuk la tahun baru, tahun 2021.. Cam biasa, hujung tahun mula la aku dok meriki-riki planner baru yang superb kiut.. Pening jugak sebenarnya nak buat pilihan sebab sekarang ni banyak sangat planner cantik-cantik kat pasaran.. Untuk tahun 2021, aku pilih Exclusive Planner by Aqisbi.. Gerenti puashati u.. Hiks..

Planner 2021 Pilihan Aku Planner By Aqisbi

Kalau tahun lepas aku pilih planner dari plannerhut, tahun ni aku bertukar angin sikit dengan planner by Aqisbi.. Code yang aku pilih adalah Magezine.. Aku beli di shopee je mudah  dan murah.. Dapat free postage dan dapat pulak free gift.. hehe.. 

Sebelum beli planner ni, banyak jugak la pilihan yang aku ada.. Ada yang jenis leather, ada yang jenis cover transparent, ada yang jenis macam ni jugak dan banyak lagi la.. Aku fikir, kalau beli yang jenis insert punye, aku ni jenis malas nak mencantikkan planner.. Jadi, aku pilih yang dah sememangnya cantik dan cute isi dalamnye.. hehe.. 

Planner 2021 Pilihan Aku Planner By Aqisbi

Set Planner By Aqisbi

  • Exclusive Planner
  • Financial Planner
  • Wall Calender
  • Ruler Planner
  • Bookmark
  • Sticker
  • Pen
  • Exclusive Box
Planner 2021 Pilihan Aku Planner By Aqisbi

Apa yang exclusive dengan planner by Aqisbi ini?

  1. RING BIND - Senang sangat nak buka setiap daripada 280 muka surat walaupon bahagian tengah. Paling best sebab boleh jimat ruang sebab guna ring bind boleh lipat planner ke belakang
  2. TAB & SEPERATOR - Ada tab dari bulan January hingga December. Mudah dan cepat nak selak terus ke bulan yg kita nak. Nak review balik aktiviti bulanan pon senang
  3. MINIMALIST - Design dan warna yg minimalist nampak kemas dan tenang je buat yg melihatnya. Memang seronok nak menatap planner ni setiap hari
  4. ILMU TAJWID - Content tambahan dalam ekslusif planner 2021 ni, kita back to basic ok! Ilmu tajwid dlm bentuk infografik disampaikan dengan santai dan berwarna
  5. ELASTIC BAND - bukan hanya utk tampak ekslusif, malah utk elakkan planner dari senang terbuka semasa dibawa
  6. LIMITED EDITION - Hanya 30,000 unit sahaja available. Bayangkan korang yg ada planner ni adalah 0.0009% je dari rakyat Malaysia 32 juta org
  7. SO EXCLUSIVE


Planner 2021 Pilihan Aku Planner By Aqisbi

Apa content exclusive planner 2021 ini?

✔️ Vision board
✔️ 2021 goals
✔️ Time to travel
✔️ Time to exercise
✔️ Checklist Khatam quran
✔️ Yearly reading log
✔️ Blank pages 40+
✔️ Calendar 2021
✔️ Calendar Hijri (1442H-1443H)
✔️ Monthly plan
✔️ Weekly & daily plan
✔️ Mutabaah amal
✔️ Letters to my creator
✔️ My quran moment
✔️ Weekly affirmation
✔️ Task management
✔️ Ramadhan roadmap
✔️ 2021 Roadmap
✔️ 2021 Planning Chart


Tak sabar nak tunggu 2021 nak melakar kenangan di dalamnya.. Walaupun tak rajin mana menulis pada tahun ni, azam tahun 2021 mahu berubah kepada menjadi lebih rajin menulis.. Asek tulis  buku servis jerk kan.. Haha.. Hope tahun 2021 lebih baik dari tahun ini untuk aku dan juga untuk semua orang jua.. Insyaallah..



QuickEdit
Lea Azleeya
3 Comments

3 comments:

  1. Cantik planner akak..sy pun dah beli planner jugak bulan lepas.. hihihi.. best of luck kak Leeya..

    ReplyDelete
  2. ada usha jugak tapi dah beli dr kertas.co...sama mcm planner last year. tgh tunggu la ni, sampai nanti, will update jua...

    ReplyDelete
  3. 2021 tak lama lagi Lea inshaAllah. Planner dah bersedia tu.

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)