BeliGas Malaysia Tawar Perkhidmatan Beli Gas Masak Murah Secara Online


BeliGas Malaysia Tawar Perkhidmatan Beli Gas Masak Murah Secara Online  |  Tengah syok memasak, gas pulak habis.. Apa perasaan korang? Mesti kelam kabut dan rasa stress kan.. Ada ke yang sampai stress? Haha.. Cam aku sendiri, kalau kat umah ni memang bergantung dengan hanya satu tong gas sahaja.. Andai kata gas yang ada tu habis, barulah kelam kabut pergi kedai runcit untuk beli yang baru.. Aku yakin mesti ada juga rumah yang mempunyai tong kedua untuk standby bila gas habis.. Betul tak? Baguslah kalau begitu... Tetapi buat korang yang sama keadaannya macam aku yang hanya mempunyai satu tong gas sahaja, korang tak perlu risau dah kalau gas habis tengah memasak, sebabnya korang boleh beli gas murah dan mudah secara online dengan menggunakan aplikasi BeliGas Malaysia.. 

BeliGas Malaysia Tawar Perkhidmatan Beli Gas Masak Murah Secara Online

Dah semakin mudah hidup kita pada hari ini kan.. Semuanya dihujung jari.. Nak beli gas memasak pun dah boleh beli secara online.. Aku sendiri pun dah cuba install aplikasi BeliGas ni dan aplikasi ni sangat mudah diguna.. Bak kata orang mesra pengguna.. Hehe.. Tapinya, sayang sekali aku tak dapat nak buat pembelian di BeliGas ni kerana penghantarannya hanya di sekitar Lembah Klang sahaja.. Aku di Kuantan oiii!!.. Moga satu hari nanti, di Kuantan pun akan ada kemudahan yang sebegini.. Apa-apa pun, aku nak share jugak dengan korang semua tentang aplikasi BeliGas ni.. Manalah tahu dapat membantu pembaca Blog Lea Azleeya yang tinggal di kawasan tersebut.. Hiks..

BeliGas Malaysia Tawar Perkhidmatan Beli Gas Masak Murah Secara Online

BeliGas Malaysia Tawar Perkhidmatan Beli Gas Masak Murah Secara Online

BeliGas adalah sebuah syarikat pengedaran gas memasak secara online untuk penduduk di sekitar Lembah Klang yang berpusat di Sri Kembangan.. BeliGas Malaysia menawarkan perkhidmatan beli gas masak LPG secara online pada harga yang murah dan mudah dengan penghantaran sehingga ke pintu rumah atau permis korang.. Selain itu, servis yang diberikan juga adalah yang terbaik dan mesra pelanggan.. 

BeliGas Malaysia Tawar Perkhidmatan Beli Gas Masak Murah Secara Online

Ok kalau korang nak tahu, BeliGas ni menyediakan servis ke 67 lokasi di Lembah Klang.. Penghantaran adalah antara jam 9 pagi hingga 11 malam dan korang boleh membeli gas secara mudah dari online 24 jam.. Hah, tengah malam pun dorang hantar uolls.. Memang terbaik sangat! 

BeliGas Malaysia Tawar Perkhidmatan Beli Gas Masak Murah Secara Online

Gas masak untuk rumah korang boleh beli dengan harga RM26.60 sahaja iaitu tong besar 14KG (16.5 berat tong) dan boleh tukar secara percuma untuk semua jenama tong.. Manakala untuk beli gas untuk kedai pula, BeliGas menyediakan servis penghantara gas untuk semua rangkaian kedai di Selangor. Mereka tidak mengenakan sebarang caj penghantaran untuk menghantar gas ke kedai korang.. 

Kelebihan Membeli Gas Masak di BeliGas Malaysia

BeliGas Malaysia Tawar Perkhidmatan Beli Gas Masak Murah Secara Online

  • Harga Terjamin - Harga mereka mengikut harga warta Kerajaan untuk gas masak LPG
  • Servis Penghantaran Mudah - Mereka menyediakan servis pickup ataupun penghantaran terus ke pintu rumah atau permis anda!
  • Tiada Cas Tersembunyi - Harga mereka sama dan tetap di seluruh cawangan outlet retail mereka. Tiada caj tersembunyi atau tambahan apabila mereka menghantar gas.
  • Terima Semua Jenama Tong - Mereka hanya menjual tong gas jenama SOLAR tetapi mereka menerima semua jenama tong untuk penukaran tanpa ada kos tambahan


Jom Install Aplikasi BeliGas Sekarang!

BeliGas Malaysia Tawar Perkhidmatan Beli Gas Masak Murah Secara Online

Aplikasi BeliGas ni korang boleh install di Google Play.. Buat masa sekarang, hanya pengguna android sahaja yang boleh guna aplikasi ni.. Kalau korang adalah seorang pengguna IOS, harap bersabar ye.. Ia akan muncul tidak lama lagi.. Hehe.. So, lepas ni bolehlah beli gas dengan mudah dan murah hanya di Aplikasi BeliGas.. Hidup pun akan jadi lebih  mudah kan.. Hiks..

Ok, untuk info lanjut, korang boleh layari :-


Website

Instagram

Facebook

Aplikasi BeliGas Malaysia



QuickEdit
Lea Azleeya
3 Comments

3 comments:

  1. Senang sekarang, semua dah online

    ReplyDelete
  2. mudah la lepas ni beli gas guna app aje

    ReplyDelete
  3. Semuanya semakin mudah sekarang. Tak susah hati dah kalau tiba-tiba gas habis kan...

    ReplyDelete

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)