Top Social

Jeanc 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia Skin Challenge

Thursday, December 05, 2019
Jeanc 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia Skin Challenge | Assalamualaikum.. Hi korang... Dah agak lama aku tak ambil minuman berkolagen.. Now, aku rasa macam nak amalkan semula.. Biasalah wanita ni tak nak jauh dengan kecantikan.. Ada yang dah cantik tu, masih lagi nak cantik.. Cam aku yang tak berapa nak cantik ni, nak la jugak merasai kecantikan itu.. Ahakz.. Jadi, aku nak sahut JeanC 30 Day Skin Challenge bersama JeanC Hydrolyzed Collagen Drink produk kolagen terbaik untuk wanita 25 tahun dan ke atas ini.. Manalah tahu, lepas 30 hari dah boleh jadi cantik macam wanita cantik diluar sana.. Hiks..


Jeanc 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia Skin Challenge

Minuman kolagen JeanC Hydrolyzed Collagen Drink ni adalah produk keluaran JeanC Malaysia dimana ia mensasarkan pengguna dikalangan wanita berusia 25 tahun dan keatas terutamanya mereka yang merokok, pengambilan gula dan alkohol yang tinggi ataupun yang selalu terdedah pada cahaya matahari.. Kalau korang nak tahu, kolagen dalam badan manusia akan berkurangan selepas kita berumur 25 tahun dan keatas.. Ini akan menyebabkan kulit kita akan mula berkedut, kering dan muncul garis-garis halus.. Sebab itulah kita perlukan minuman tambahan ini untuk mentenkan kolagen dalam badan kita..


Dengan pengambilan JeanC Hydrolyzed Collagen Drink ini secara konsisten, ia dapat meningkatkan keanjalan kulit, penghidratan kulit, mencerahkan dan tahan terhadap sinar UV.. Jangan risau ye, minuman ini bebas dari gluten dan juga GMO.. Kalau korang menghadapi masalah kulit kering, garis halus, kulit kusam, selulit, sakit lutut, rambut gugur, kedutan, jerawat, kuku rapuh dan kulit kendur, aku recommend korang cuba JeanC Hydrolyzed Collagen Drink ni..

Kebaikan JeanC Hydrolyzed Collagen Drink

  • Meningkatkan kelembapan kulit
  • Meningkatkan kesihatan kuku dan rambut
  • Membaiki kesihatan kulit dan usus
  • Anti-penuaan
  • Melindungi sel-sel badan daripada rosak akibat radikal bebas
  • Membaiki kulit yang rosak akibat cahaya matahari
  • Membaiki kulit kusan dan tona kulit tidak sekata
  • Mengurangkan kedutan
  • Memudarkan parut
  • Anti-radang - Merawat jerawat


Bahan Utama JeanC Hydrolyzed Collagen Drink

  • Grape Juice Powder
  • Collagen Peptide (fish)
  • Isomaltulosa
  • Vitamin C
  • Vitamin E
  • Amla Extract
  • Acai Extract
  • Baobab Fruit Pulp Powder
  • Sucralose
  • Lingonberry Extract
  • Astaxanthin

Nak cantik? Jom cabar diri dengan Jeanc Hydrolyzed Collagen Drink


*************

Day 0

Bila tengok orang cantik, aku pun nak jugak cantik.. So, aku sahut cabaran Jeanc 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Skin Challenge ni.. Hari ini (23.11.2019) aku akan start ambil Jeanc Collagen Drink ni dan aku akan update setiap 10 hari tentang kesan yang aku alami.. Wahh semangat ni tau.. Semangat nak cantik.. Haha!!

Cara Pengambilan JeanC Hydrolyzed Collagen Drink

Cara pengambilan minuman kolagen ni hanya perlu bancuh satu sachet Hydrolyzed Collagen Drink ni dengan 150ml air.. Cam aku biasanya kalau ambil minuman kolagen ni aku suka bancuh dengan air yang sejuk.. Lega jerk tekak bila minum.. hehe.. 

Ok, bagi korang yang sedang mengambil sebarang ubat-ubatan, mengandung atau menyusukan anak, aku nasihatkan supaya korang berjumpa pakar kesihatan terlebih dahulu untuk meminta nasihat mereka sebelum korang consume produk ini.. Satu lagi, kalau korang mempunyai alahan kepada makanan laut, korang tidak digalakkan untuk mengambil minuman ini.. 

Ok ya, 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink ni dijual pada harga yang berpatutan.. Bak kata orang harga mampu milik.. Jadi, bagi korang yang nak cantik tu, bolehlah cuba minuman kolagen yang mengandungi antioksidan yang tinggi ni tau.. Sekotak ada 30 sachet cukup untuk sebulan.. Sesambil bolehlah sahut cabaran 30 hari ni.. Aku dah mula!!


Days 10
Dah hari ke-10 (02.12.2019) nampaknye aku mencuba Jeanc Collagen Drink Malaysia ni.. Aku suka sangat dengan rasa dia yang sedap.. Rasa berry.. Berwarna pink dan bau dia pun best jerk.. Serasi dengan tekak aku.. Jadi tak perlu nak tutup hidung bagai untuk minum minuman ni.. 

Untuk kesannya, setakat ni aku dapati kulit aku lebih terhidrat.. Lembap jerk tak kering macam sebelum ni.. Alhamdullilah, nampak la jugak kesannya walaupun baru 10 hari.. Harapnya pada hari ke-20 nanti akan ada kesan yang lebih mengagumkan.. Tak sabar betul aku.. hehe..


Days 20

-Next update-

Days 30

-Next update-

*************


Bagi korang yang berminat untuk mendapatkan minuman kolagen keluaran JeanC Malaysia ni, korang boleh grab diskaun sebanyak RM10 serta FREE POSTAGE dengan menggunakan kod "JEANC79" manakala dengan pembelian 3 kotak pula korang akan dapat potongan diskaun sebanyak RM 48 serta FREE POSTAGE dengan menggunakan kod "JEANC219"   

Untuk info lanjut, sila layari :-

Facebook : http://facebook.com/jeancmalaysia
Instagram : http://instagram.com/jeancmalaysia


12 comments on "Jeanc 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia Skin Challenge"
  1. Siapa makan colegen ni, lagi nampak muda la kan

    ReplyDelete
  2. Semakin cantik lah Lea lepas nie..

    ReplyDelete
  3. Nampak sedp air dia.. Banyak khasiat.. Nad pun dh lama tak minum suplement ni

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap.. Zaza pun muka dah start nak kusam balik.. Whitehead pun byk uhuk

    ReplyDelete
  5. Nampak macam best je minuman ni. Kena tunggu lepas pantang la baru nak try minum ni

    ReplyDelete
  6. wah.. patutlah lea makin cantik berseri

    ReplyDelete
  7. Mudah bila dah ada dlm bentuk sachet mcm ni. Nak bawa ke mana mudah je kan.

    ReplyDelete
  8. wah cam nak try je ni. tak sabar tunggu update after 30 hari 😍😍

    ReplyDelete
  9. Patutlah makin comel puan Lea kita..

    ReplyDelete