Top Social

Nivea Stress Protect Spray Sukar Didapati Di Pasaran

Friday, December 22, 2017
Nivea Stress Protect Spray Sukar Didapati Di Pasaran  |  Hah dah kenapa tajuk cenggitu kali ni.. Hehe.. Ok, kalau korang nak tahu aku ni pengguna tegar deodorant Nivea Stress... Tapi yang menjadi masalah aku sekarang ni adalah deodorant jenis ni susah sangat nak jumpe kat pasaran... Merata mencari tak de jugak.. Masuk Watson, Guardian dan pasaraya lain, semua tak de.. Stressss aku jadinya.. Haha.. 

nivea, deodorant nivea, nivea stress, deodorant terbaik, deodarant hilangkan bau badan,

Kenpa tak tukar jenis lain? Haa ni soalan yang selalu diajukan pada aku bila aku merungut tak jumpa cari deodorant Stress ni.. Camno nak tuko weh kalau yang ni jerk sesuai dan serasi dengan aku.. Kalau pakai yang lain, alamatnya berbaulah badan aku ni.. Haaa.. Sebab tu lah aku sangat setia dengan Nivea Stress ni.. Tiada ganti lagi setakat ni.. Dialah yang terbaik.. Haha.. Gilesss betulkan..


Ni gambar lama ni.. Dulu pernah aku buat entry khas tau untuk Nivea Stress ni.. Sebab keberkesanannya menyahbau badan dengan baik sekali.. Boleh baca kat SINI.. Disebabkan aku dah letih mencari kesana kemari tak jugak jumpa, jadi aku decide untuk try yang lain.. Kang kalau tak pakai langsung lagik parah jadinya kan.. Haha!! Pilihan untuk percubaan baru aku kali ni aku beli Nivea Deodorant Fresh Natural.. Best ke? Ok ke?


Nivea Deodorant Fresh Natural ni bau dia memang sangat natural tetapi ternyata aku tak suka akan baunya.. Adeh... Baunya agak memeritkan hidung aku sungguhpun ianya bersifat natural.. Hehe.. Camno tu? Tapi dah terbelikan, pakai ajelah sampai habis.. Nanti dah habis baru try yang lain pulak.. Dah tak best bau dia, kenapa hang pi beli yang  ni..? Huhu, masa beli tu manelah boleh bau satu per satu kan.. So, main agak-agak jerk la..


Semalam aku dok risik-risik ngan kengkawan aku pasal Nivea Stress ni.. Dorang cakap ada terjumpa di sebuah pasaraya  ni.. Nanti aku nak pergi usha.. Kalau ada, nak borong banyak sikit.. Buat stok.. Haha..!!

Korang pakai deodorant jenis apa? Ok tak? Jom la share dengan aku di ruangan komen bawah nun.. Hiks..


14 comments on "Nivea Stress Protect Spray Sukar Didapati Di Pasaran"
  1. pakai yang ni pun ok jugaklah...eda selalu guna yang roll on tu je...nanti nak try yang spray ni

    ReplyDelete
  2. pakai rexona purple sebab yang tu je okay dengan ketiak. Tapi sejak kerja dalam office ni pergi kerja tak pakai pun sebab tak berpeluh. hahaha

    ReplyDelete
  3. Kinah ni pakai rexona dengan nivea je. Hat lain tak boleh bau dia aduyai macam bau ketiak bang** hihi.

    ReplyDelete
  4. produk yg bagus Nivea ni..dh lama di pasaran kan..

    ReplyDelete
  5. airah suka pakai nivea jugak tapi tak kisah jenis yang mana semua suka.kalau ada yang baru memang terus beli yang tu jela

    ReplyDelete
  6. Husniey pun pakai nivea ni, tahan lama bau dia :)

    ReplyDelete
  7. pakai nie leh hilang stress x kak?..haha

    ReplyDelete
  8. Sy pakai yang Nivea Whitening Happy Fresh sebab suka bau dia..

    ReplyDelete
  9. wahh rabia pakai losyen nivea..best sgt

    ReplyDelete
  10. ekin pakai yang encanteur punya

    ReplyDelete
  11. pakai jugak! hehe... deadorant, toner nivea pon best taw

    ReplyDelete
  12. I'm using Rexona Shower Clean untuk deodorant so far masih belum cuba brand Nivea walaupun tahu losyen Nivea (tin biru bulat) memang terkenal sejak dulu lagi..

    ReplyDelete