Cara Simple Mencantikkan Kening


Assalamualaikum wbt



Cara Simple Mencantikkan Kening |  Hah!! Korang berada dalam kalangan bentuk muka dan kening yang mana satu?? Bercerita pasal kening ni, tadi kawan opiz aku ni ada request untuk aku ajarkan cara-cara nak lukis kening tanpa cukur.. Hehe.. Mak dah pencen nakkkk dalam bidang make up ni.. hehe.. Untuk tidak menghampakan beliau, aku carik la tutorial untuk beliau buat rujukan.. 

Aku dapat tutorial ni dari blogger anggun lagik ohsem iaitu Blogger Kathyjem.. Kalau korang nak lukis kening cantik cam blogger ni boleh la sekali join member opiz aku Eifah Nazra ni cuba tutorial ni.. Jom followwwww...!!

Klik laa link bawah ni.. Jangan memalu yekk..!!


Selamat mencuba...!!


QuickEdit
Lea Azleeya
0 Comments

No comments:

Post a Comment

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)