SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI MOMS MADNESS GARAGE



Assalamualaikum..

Giveaway lagiiiiiiiiiiii... Jom ramai-ramai join...

Klik Banner Untuk Menjuinkan Diri

Tengok tajuk GA ni pown comel-comel je kan.. Mesti hadiah yang disediakan comel-comel jugak.. Sekarang ni banyak sungguh kedai online.. Cam cendawan tumbuh dimusim hujan ke bak kata orang-orang dolu.. hikhik..

Aku ni memang salah seorang penyopping online yang tegar ( ok tak ayat aku - penyopping.. Hahaha ).. Aku suke sangat beli online ni.. Mudah.. Sampai di depan pintu.. Tak payah nak letih-letih kaki pusing-pusing shopping complex kan.. Sekadar letih jari jemari je klu online ni.. Biasa la kalau dah beli online mesti carik barang yang murah-murah sebab terlalu banyak saingan.. So, sebagai pembeli kite boleh la pilih yang mane berkenan dan banding-bandingkan harga.. Semestinya la kite pilih yang murah kan... hehehe

Eh panjang lak aku membebel.. Jom la juin dengan aku.. Best gak GA ni.. 
Jom Fiza & Pink Ummi  join skali..

Tarikh Tamat GA : 02 MAC 2014
Keputusan GA : 06 MAC 2014


36
QuickEdit
Lea Azleeya
2 Comments

2 comments:

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)