GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com  |  Haloooo.. Giveaway kembali lagi.. Ehh bukan aku yang buat giveaway tapi aku yang nak join giveaway.. kehkehkeh!! Giveaway Pertama dari diyanatjuman.blogspot.com... Korang dah join ke belum tu? Kalau belum join, meh pakat join.. Hadiah menarik woiiii!! Sangatlah rugi kalau korang tak join.. Kalau menang ni, kompom penuh katil korang.. Apa tu? 

Klik banner untuk join

Nampak tak banner tu gambar apa? Teddy Bear besoooooo.. Itulah hadiahnya.. Sapa tak nak, angkat tangan... Tak nak bagi kat aku.. Haha.. Pape pun, korang semua diseru untuk join giveaway ini.. Lagi ramai lagik syok kan.. Meriah sikit.. Syaratnya mudah aje.. Main follow-follow jerk..

HADIAH 
Giant Teddy   
(seperti dalam banner di atas)

SYARAT PENYERTAAN  
1. Follow Blog Diyana Tjuman (scroll kat follower gadget) 
2. Follow Facebook Page @DT's BLOG 
3. Follow Facebook Page @Cubre Mi Foundation Ranau 
4. Follow Instagram @diyanatjuman 
5. Copy banner diatas 
6. Buat entry tajuk "GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com"(backlink tau!
7. Tinggalkan komen korang kat bawah dengan link entry   

PENGUMUMAN! 
  • Giveaway ni akan terbatal jika hanya terdapat 9 penyertaan. 
  • Hadiah akan ditambah sekiranya giveaway mendapat sambutan. *If :) 
  • Giveaway berlangsung bermula 28 Julai 2018 hingga 18 Ogos 2018. 
  • Pemenang akan dipilih dan diumumkan pada 20 Ogos 2018.


Tarikh Tamat
18 Ogos 2018



12 comments on "GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com"
  1. Assalamualaikum. Goodluck Kak Lea :) Salam kenal dar syaza. betul ke ni boleh panggil Kak Lea? Ehe

    Dari Give AWay yang sama : http://vitaminsyaza.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  2. haiiiiii. saya pun join giveaway yang sama. goodluck awakk. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. Saya followers ke 778

    ReplyDelete
  3. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama https://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete