Senarai Pemenang Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Senarai Pemenang Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends  |  Assalamualaikum wbt... Ok, malam ni baru ada masa sikit untuk aku up entry bagi mengumumkan pemenang Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends yang telah berakhir pada 9 April 2018 yang lalu.. Sorry sangat-sangat kerana buat semua peserta tertunggu-tunggu.. Jadi, siang tadi aku luangkan sedikit masa untuk membuat cabutan bagi memilih para pemenang giveaway ini.. 


Seramai 85 orang peserta telah mengambil bahagian dalam giveaway aku kali ni.. Alhamdulillah.. Tak sangka sebenarnya seramai ini yang menyertainya.. Terima kasih korang sebab support giveaway aku ni.. Untuk melihat senarai peserta boleh klik SINI ye... Untuk giveaway kali ni, pada awalnya aku ingin memilih pemenang melalui khidmat random tetapi last minit aku tukar fikiran dan memilih cara cabutan supaya lebih menyeronokkan.. Hehe..

Seperti yang korang sedia maklum, giveaway ini mencari 12 orang pemenang dan seorang pemenang hadiah misteri.. Jadi, kesemuanya adalah 13 orang pemenang.. Hadiah yang bakal korang menangi adalah seperti berikut :-

SENARAI HADIAH

➦ 2 helai Tudung Aidijuma + sebuah buku motivasi preloved x 3 pemenang (Lea Azleeya)

➦ Wang Tunai RM50 x 1 pemenang (Shad)

➦ Sebuah Komik Jali Ohsem x 3 pemenang (Ankel Jonni)

➦ Sebotol Sambal Garing Che Nor (150gm)  x 5 pemenang (Kak Yang)


➦ Hadiah Misteri x 1 pemenang (Lea Azleeya)


Cabutan telah dibuat, jadi siapakah yang bertuah itu? Jom sama-sama kita lihat..


Alhamdulillah, selesai sudah pemilihan pemenang... Tahniah kepada semua pemenang.. Ehh kejap pemenang hadiah misteri mana? Hehe ok, untuk hadiah misteri ni, special sikit... Aku tak buat cabutan sebab aku nak berikan kepada peserta yang terpantas...  Terpantas??

Ye, terpantas dan terawal menyertai giveaway ini.. Siapalah agaknya ye? Jom kite skodeng..


Tahniah kepada Siti Rohaida Yusof a.k.a Eda kerana berjaya menjadi yang terawal menyertai giveaway ini.. 


Orite, senarai pemenang pun dah tahu, jadi kepada semua pemenang bolehlah PM detail korang seperti dibawah ni kepada aku.. PM kat facebook aku tau.. Klik SINI..

Detail yang diperlukan untuk penghantaran hadiah :-

Nama  :
Alamat  :
No. Telefon  :
Link Penyertaan  :
Hadiah  :

Tuntutan hadiah hendaklah dibuat dalam masa seminggu dari tarikh 19.04.2018 sehingga 25.04.2018.. Sekiranya hadiah tidak dituntut selepas tarikh tersebut, pemilihan pemenang akan dibuat semula bagi hadiah yang tidak dituntut.. Tapi aku harap semua pemenang dapatlah menuntut hadiah mereka dalam tempoh yang diberikan supaya aku tak perlu buat pemilihan sekali lagi.. Sebab aku ni tak berapa nak rajin sebenarnya.. Haha!!

Apa-apa pun tahniah sekali lagi buat semua pemenang.. Yang tak berjaya diharapkan tak berkecil hati dan tak berputus asa... Mungkin bukan rezeki korang kali ni, akan datang siapa yang tahu kan.. Semoga berjumpa lagi digiveaway yang akan datang dengan hadiah yang mungkin lebih menarik.. Insyaallah..


40 comments on "Senarai Pemenang Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends"
  1. Alhamdullilah, nampak nama Kak Sue kat situ..yeayy! Tq Lea ❤

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..eh..terpantas ek..hahaha..tq leya

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... tersenarai, huhu!!! Tk <3

    ReplyDelete
  4. Ternampak nama di hujung hujung video. Thankyou kak lea ❤️

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah ada rezeki kali ni..thanks lea..:)

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua pemenang... Sis cedihhh. Hahaha

    ReplyDelete
  7. tahniah semua pemenang .yang tak menang jangan sedih2 :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah pd pemenang.. alaaa kita xmenang sambal garing tuuuu

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...yeahh akk menang! terima kasih adik manisss, semoga dimurahkan rezeki selalu. Tahniah pada pemenang yg lain.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulilah ada rezeki... terima kasih kak lea dan shad.. semoga dimurahkan rezeki kak lea dan shad yang memberi hadiah ni

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang. Takdok rezeki huhu

    ReplyDelete
  12. Thniah untuk semua pemenang 🤣 Dua tiga jugak team bpt tu.

    ReplyDelete
  13. tahniah pada pemenang. sis tak menang,sis sedihh. huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  14. tahniah pada semua pemenang! harap ada rezeki lain kali huhuhu

    ReplyDelete
  15. TAHNIAH kpd kesemua pemenang2!!
    Trutama kpd pemennag sambal garing che nor..tak sabar kak atie nak post & korang blh rasa sedapnya sambal tu!!
    Pasni..klu nak order..blh cari kak atie tau!! :)

    ReplyDelete
  16. wahhhh.. kak owa terlepas pandang
    tahniah utk semua pemenang. yang
    x menang takpe.. ada peluang dan
    rejeki lagi.. itu pasti

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah. Terima kasih. Ada rezeki kali ni

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah ada rezeki jugak.tqvm sis n para sponsor.semoga murah rezeki.aamiin.tahniah jugak blogger yg terpilih.

    ReplyDelete