Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun

Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun  |  Assalamualaikum wbt.. Hi korang!! Terasa lama sangattt tak join giveaway.. Betul ke? Hehe.. Mane tak terasa lamanya kalau blog pun tak sempat nak berupdate sebab perhatian harus diberi kepada baby kecik ni.. Tapi kali ni kite curi masa budak kecik tu sikit untuk mencelah join giveaway yang mane sempat... Giveaway pertama yang aku nak join adalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun  yang dianjurkan ofkos oleh Blogger Mia Kassim.. Kasi up banner comel dulu... Meriah bannernye.. I loikeee!!

Nak join?? Klik jerk banner atas ni.. 

Eceli, aku kenal dengan Blogger Mia Kassim ni sejak mula-mula berjinak dalam dunia blogging ni.. Aku kenal blog Mia Kassim melalui blogwalking dan segmen yang dia anjurkan... Bila tengok follower blognya yang sangat-sangat ramai, aku teruja nak follow sama blog beliau.. Mesti ada sesuatu yang menarik di blog beliau sehingga boleh mencatat angka follower yang sangat ramai itu.. Jadi, sejak aku follow blog beliau, memang banyak info menarik yang beliau sampaikan melalui blog beliau.. Tak sia-sia aku follow Blog Mia Kassim.. 

Korang dah follow ke?? Kalau belum baik p follow.. Rugi tak follow wehh!! Mia Kassim selalu buat segmen tau.. Best!!

Orite, kalau korang nak kenal dengan Blogger Mia Kassim, silalah join giveaway ni yek.. Sambil kenal sambil menang hadiah.. Jom join reramai yek.. 


Tarikh Tamat
20 November 2017



12 comments on "Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun"
  1. good luck dear.Jemput join giveaway kite juge..hehehe

    ReplyDelete
  2. Goodluck akak. Moga rezeki berpihak pada akak hehe

    ReplyDelete
  3. Salam.
    Tq sudi join giveaway Kmia. Tunggu keputusannya 25hb ni :)

    ReplyDelete
  4. Datang dari GA yang sama..Good Luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete
  5. Terjah sini datang dari Giveaway yang sama. :)

    https://1001resepimama.blogspot.com/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete