Giveaway by LZ

Giveaway by LZ  |  Tajuk yang sangat simple.... Sesimple syarat yang ditetapkan.. Alhamdulillah nampaknya penganjur "Giveaway by LZ" tak nak susahkan para pesertanya.. Hanya syarat simple aje yang ditetapkan dalam giveawaynya kali ni.. hehe.. Apa-apa pun, kita up banner giveaway dulu barulah kita berceloteh panjang sikit ye.. Hiks.. Dah la line macam siput malam ni.. Tertekan mak dibuatnya dengan line 'orang kuning' malam ni.. Huh!!

Giveaway by LZ
Giveaway by LZ

Orite banner dah pun di up kan.. Kalau nak join SILA KLIK BANNER di atas ye.. Kenapa aku teruja sangat nak join giveaway ni.. Pertamanya, ofcoz la syarat-syarat dia SIMPLE lagi MUDAH.. Aku kalau syarat mudah memang cepat jerk nak join... Sebabnya boleh join dengan laju.. Almaklumlah line aku ni bukan mengizinkan sangat.. Nak upload gambar pun sekian hal.. Inikan pulak nak bukak banyak-banyak page.. Huh!! Yang keduanya, my sista LZ yang anjurkan harusss kena join.. Hiks.. Yang last sekali, hadiahnya agak menarik.. Menang kalah belakang kira.. Sekurang-kurangnya kita cuba nasibkan sekaligus dapat support kengkawan.. Nak tau hadiah ape yang disediakan untuk bakal pemenang?? Hadiahnya berupa barangan yang di bid di website Chilindo Malaysia.. Nak tengok gambar hadiah, kena klik banner kat atas tu dulu.. Baru dapat tengok hadiahnya.. hehe..

3 orang pemenang dicari dan seorang pemenang bertuah.. Kirenya 4 orang la.. Oh ye.. untuk pemenang 1 hingga 3 tu, dapat lagik RM10 dari sista LZ... Bestkan.. So, ape tunggu lagik.. jom la join.. Oklah, aku dengan lafaz Bismillah menjoinkan diri aku dalam giveaway comel ni.. Kalau korang rasa korang blogger, jom le pakat join yerk.. Rugi tak join tau, leh tambah kenalan and follower.. 


Tarikh Tamat
31 Ogos 2017


10 comments on "Giveaway by LZ"
  1. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz-31ogos2017.html

    follow ig https://www.instagram.com/jmbelogs & fb https://www.facebook.com/jmbelogs

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari Qekra. all the best ;)

    ReplyDelete
  3. Seronok baca entri Lea.
    Terima kasih atas pernyertaan dan komen yang diberikan..
    Sis sangat hargai..
    Good luck dear!

    ReplyDelete