Menang Giveaway Tudung iBawal Di Instagram By Blogger Cik Suzlin

Menang Giveaway Tudung iBawal Di Instagram By Blogger Cik Suzlin  |  Syukur alhamdulillah, rezeki aku dibulan Ramadhan yang penuh berkat ni mencurah-curah... Daripada tawaran job review yang berbayar mahupun tak berbayar, menang giveaway anjuran rakan-rakan blogger, dpt surprise gift untuk birthday dan sebagainya.. Tak putus-putus rezeki dariNYA buat aku.. Syukur tak terhingga.. TQ ALLAH... Sesungguhnya rezeki itu datang tanpa disangka-sangka dan hanya DIA yang tahu dan Maha Pemberi Rezeki.. Rezeki seterusnya aku perolehi dengan memenangi giveaway anjuran Blogger Cik Suzlin di Instagram... Firstime tau aku menang giveaway di Instagram... Biasa di blog aje.. ^_^ ... Kali ni aku menang Giveaway Tudung iBawal anjuran Blogger Cik Suzlin atau lebih dikenali dengan nama 'Mak'... :)

menang giveaway ibawal
Menang Giveaway Tudung iBawal Di Instagram By Blogger Cik Suzlin

Giveaway ni agak senang syaratnya.. Cuma like, share dan tag... Aku sekadar mencuba nasib sahaja pada mulanya.. Tak sangka pula terpilih... Katanya, iBawal ni bila digosok berbau wangi... Ramai juga blogger yang review tentang tudung iBawal ni.. Tak sangka pula, aku dapat memilikinya nanti.. Hiks.. Thankz to Cik Suzlin a.k.a Mak... Moga Lin dimurahkan dan dilimpahkan rezeki yang halal olehNYA... 

Review di IG : Lea_Azleeya

Okies, kot ada blogger yang belum mengenali atau belum follow blog mahupun IG Cik Suzlin ni boleh la terjah blog dan IG beliau... Leh kenal-kenal antara satu sama lain disamping meramaikan kenalan dikalangan blogger kan... Moh kite blogwalking sesama..


Blog The Real Blogger Mak

Instagram CikSuzlin



24 comments on "Menang Giveaway Tudung iBawal Di Instagram By Blogger Cik Suzlin"
  1. tahniah lea...murah rezeki lea and baby...seronoknya kan....

    ReplyDelete
  2. tahniah! sha ada join jugak tapi takde rezeki hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah lea..wahh, murah rezeki sungguh..rezeki baby.. ;)

    ReplyDelete
  4. tahniah ye lea..alhamdulillah..rezeki tak putus² untuk lea

    ReplyDelete
  5. tahniah lia.. http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Wahhh tahniah! Murah rezeki nak raya nie..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. murah rezeki u sis..

    ReplyDelete
  8. tahniah. seronoknya.rezeki nak raya ni.

    kenal dia dalam FB je . hehhee

    ReplyDelete
  9. tahniah kak lea ... dapat ibawal githuu..selamat mengayakannya

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, LZ tumpang gembira dengan rezeki Lea..
    Tahniah Lea 💕

    ReplyDelete
  11. wah..tahniah kerana berjaya sebagai penmenang..

    ReplyDelete
  12. Wahh.. alhamdulillah. Seronoknya. suka part gosok2 jadi wangi tu. btw tahniah ya :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdullilah tahniah Lea. Gambar dengan tudung iBawal please =D

    ReplyDelete