Datuk Jamal Abdillah Sah Bernikah Lagi

Datuk Jamal Abdillah Sah Bernikah Lagi  |  Terkujat mak tengok berita dekat Metro Online pagi ni dengan tajuk "Ya, saya sudah bernikah".... Alhamdulillah, penyanyi Datuk Jamal Abdillah sah bernikah lagi... Menurut Metro Online pagi ni, beliau mengakhiri zaman dudanya dengan seorang gadis berusia 23 tahun berasal dari Kulim, Kedah.. Tahniah buat Datuk Jamal Abdillah.. Semoga bahagia dan kekal hingga jannah.. 

Jamal Abdillah Berkahwin Lagi
sumber foto : Metro Online

Aku and family memang meminati Raja Pop Malaysia ni.... Dulu-dulu time aku bebujang dulu selalu lah pergi nonton konsert beliau.... Setiap kali pergi konsert beliau, memang tak kan kecewa dengan persembahan yang diberikan olehnye.. Powerrr ohh suara dia.. Tu belum dia Azan lagi.. Meremang bulu roma dengar... 

Pape pun aku doakan, semoga perkahwinan kali ni adalah perkahwinan beliau yang paling bahagia dan kekal hingga jannah... Amiin.. :)

Artikel dari Metro Online - sumber : Metro Online


11 comments on "Datuk Jamal Abdillah Sah Bernikah Lagi"
  1. isteri dia muda lagi 23 thun . ini dipanggil jodoh tak kira umur

    ReplyDelete
  2. Kalau dah jodoh..
    Semoga Datuk Jamal bahagia sentiasa..
    Pssst tak sangka Lea peminta Datuk J.. ;-)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...moga dilimpahi dengan kebahagiaan dunia akhirat.

    ReplyDelete
  4. Semoga perkahwinan beliau bahagia hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin yang tak berapa baru sangat kpd Dato Jamal Abdillah.

    ReplyDelete
  6. Minat Dato Jamal jugak. Pernah jumpa dia tak sempat nak bergambar. Huuu.

    Tahniah Dato

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. semoga perkahwinan belia bahagia hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  8. Anything that makes people happy and bahagia. Benda elok, kan? Tahniah buat Datuk Jamal Abdillah. Perempuan tu orang kampung gwe.

    ReplyDelete
  9. orang kulim tempat saya ne kak..hihi

    ReplyDelete