Eversoft Skinz Youth Recall Booster Mist Lembabkan Kulit Wajah

Eversoft Skinz Youth Recall Booster Mist Lembabkan Kulit Wajah  |  Kali ni nak review lagi satu produk yang datangnya dari 5th Lazada Birthday Suprise Box  yang aku dapat ritu...  Eversoft Skinz Youth Recall Booster Mist..... 

Eversoft Skinz Youth Recall Booster Mist
Eversoft Skinz Youth Recall Booster Mist

Baru pagi tadi aku try produk ni.. Wahh baunya sangatlah best.. Nyaman betul.. Tenang rasa.. hehe.. Produk ni just perlu sembur ke muka.. Tapi pastikan jaraknya dari muka 20cm ye... Semburkan muka sekali atau dua kali dan biarkan kering.. Aku guna selepas aku make up.. Ianya akan menampakkan muka kite lebih segar dan lembab.. Aku suka.. Terasa segar jerk lepas sembur... Sejuk muka-muka aku... Tu yang best tu... Hiks.. Banyak kelebihan produk ni tau.. Nak tau tak?? Teruskan bacaan korang hokeh..

Manfaat Eversoft Skinz Youth Recall Booster Mist

➲  Dapat menyegarkan wajah
➲  Mengembalikan keanjalan kulit
➲  Mengurangkan kedukan dan garis-garis halus
➲  Penghidaratan tahan lebih lama untuk mengekalkan kelembutan kulit
➲  Mencerahkan tona kulit tidak sekata
➲  Mengurangkan kemerahan kulit

Nak lebih maklumat tentang ini, korang bolehlah tengok gambar kat bawah ni ye.. Baca sendiri apa yang tercatat kat kotak tu.... Hehe..



Baru hari ni aku pakai dan aku sukakannya... Eceli produk ni ada set nye.. 5 step sahaja untuk cantik.. Yang aku pakai ni salah satu daripadanya... Jom pakat skodeng apa yang ada dalam set produk Skinz ni... 


Kalau nak lebih berkesan dan cantik, kena lah guna 1 set ni kan... Hehe.. Buat masa ni aku try Booster Mist ni aje la dulu.. Tengok keserasian macam mana kan... Bila dah rasa serasi bersama nanti, baru pulun beli 1 set terus.. Haha.. Kalau korang nak try jugak apa yang aku try ni, korang bolehlah usha dekat Lazada Malaysia ye.. Aku tinggalkan link untuk korang terjah ye kat bawah ni..

Jom shopping di

6 comments on "Eversoft Skinz Youth Recall Booster Mist Lembabkan Kulit Wajah"
  1. wahhh. mcm menarik ja ni. busyra skrng ni guna sembur yang dyxy tu.. best jgkk. yg ni belum pernah cuba

    ReplyDelete