Terpilih Sebagai '2 Rakan Blogger Bertuah'

Assalamualaikum wbt


Terpilih Sebagai Rakan Blogger Bertuah  |  Di awal tahun 2017 membawa senyuman kepada aku.. Nak tahu kenapa?? Semuanya kerana blog... Pertama, pageviews Blog Lea Azleeya dah mencecah ke angka 500K++... Kedua, follower dah semakin ramai dengan jumlah 500++ orang pengikut.. Alhamdulillah.. Aku bersyukur sangat.. Mungkin tak se-gah rakan-rakan blogger yang lain, tetapi bagi aku sendiri ini adalah satu pencapaian yang amat mengembirakan aku yang dah berblogging selama lebih kurang 2 tahun setengah... 

Di awal tahun ini juga, aku mahukan sesuatu yang berbeza pada blog aku.. Jadi, aku berjaya menukar template blog aku ni yang pada awal penukaran terdapat beberapa masalah yang dihadapi sehingga aku menjadi putus asa... Tapi alhamdulillah, dengan bantuan beberapa rakan blogger, masalah blog aku selesai dengan jayanya.. Thankz pada yang membantu itu yek.. Korang terlalu ohsemnesss bagi aku.. hiks..

Dan untuk senyuman yang seterusnya, aku dikejutkan dengan satu text whatapps dari rakan blogger aku iaitu Adik Mai Missobsesi yang menyatakan aku dipilih sebagai salah seorang blogger bertuah.. Terkejut mengkarung aku sekejap.. Huhuhu


Mulanya, aku tertanya-tanye sendiri, aku menang giveaway ke?? Sebab aku sendiri tak sempat nak check giveaway atau segmen yang aku join sama ada dah diumumkan pemenang atau tak.. Hehe.. Untuk tahu lebih lanjut, aku pown skodeng la link yang Adik Mai kasi tu..

Ohhh, rupanya bukan menang segmen atau giveaway.. Aku dipiih sebagai blogger bertuah yang akan menerima satu hadiah yang berupa buah tangan daripada Padang Besar oleh Adik Rii, blogger dari blog RealSviors dan juga bertuah bersama-sama aku adalah Adik Mai MissObsesi itu sendiri...

Ada msg dari Adik Rii juga di Chatbox aku..

Allahuakbar, rezeki yang tak disangka-sangka datang berkunjung.... Luas betul rezeki tuhan tu kan.. TQ Allah.. TQ adik Rii kerana sentiasa mengingati diri ini walaupun dikejauhan, sudi pulak memberikan buah tangan dari Padang Besar untuk akak.. Adehh.. Rasa cam nak nangis jerk dek kerana terharu 200%... Sob.. Sob.. SOb..


Posmen, tolong anto surat ni pada Adik Rii ye.. hehe


Buat Adik Rii..

Thankz a lot cz sentiasa ingat pada akak.. Tak kiralah bagaimana pemilihan adik dalam pemberian hadiah tersebut tetapi akak tetap anggap yang adik sentiasa mengingati akak.. Hehe.. Boleh cenggitu??

Akak doakan adik sentiasa dirahmati olehNYA, berada dibawah lindunganNYA, diberi kebahagiaan di dunia dan diakhirat dan sentiasa dilimpahi rezeki yang halal olehNYA

Rajin-rajin ye apdet blog, nanti akak p lepak kat sana.. Kat mana?? Kat http://www.realsviors.blogspot.my/ la.. Kat mana lagik kan..

Moga adik Rii terus berjaya dalam dunia blogging..
Majulah sukan untuk negara.. Ekekeke!!

p/s : Akak dah join tau giveaway yang adik buat tu..
 2017 First Giveaway By SFRNFZL
(Dah korang-korang yang tengah baca tu, tak kan baca saje, mai le join sekali.. Hehe)

Sekian, terima kasih.

Pecah kaca pecah gelas,
Sudah baca harap balas..

Dari kakakmu,


Nak tahu buah tangan ape yang aku dapat?? Beg Chomel dari Padang BesaQ cam gambo kat bawah ni.. Aduhai, chomel jerk.. Buleh boh make up ni nanti.. Senang travel...Memang terbaik.... Thankz Dik Rii.. ^-^


13 comments on "Terpilih Sebagai '2 Rakan Blogger Bertuah'"
  1. tahniah! :)



    jom join 1st giveaway MG kat blog baru!
    http://perempuanrongak.blogspot.my/2017/01/1st-giveaway-nak-bagi-shampoo-santan.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Kak Lea.
    Hahaha wah terharu jugak ni dapat special entri, siap dapat surat lagi.
    Masyaallah, terima kasih untuk suratnya + ucapan hahaha.
    Insyaallah amin, Kak Lea pun sama - moga terus berjaya dalam dunia blogging dan murah rezeki, amin..

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak lea! Alhamdulillah.. Sronoknya dapat ole ole :p

    ReplyDelete
  4. Hihi tahniah kak lea, :D Nampakkk whatsapps sendiri tuuu,hihihi bangga pula masuk dlm blog ni, hehehe <3

    ReplyDelete
  5. seronoknya dapat hadiah, bertuah betul!

    ReplyDelete
  6. tahniah akak.. serius comel beg kecik tu.. hehe

    ReplyDelete
  7. dah join dah GA tu. btw tahniah sis :)

    ReplyDelete
  8. alaaaa comelnya beg kecik tuuu. alhamdulillah rejeki. tahniah kak lea ;)

    ReplyDelete