Ranking Alexa LeaAzleeya.com Januari 2017

Assalamualaikum wbt..

Ranking Alexa LeaAzleeya.com Januari 2017  |  Lama dah tak check ranking Alexa.. Seperti yang dijangkakan, statistiknya agak  menurun dari yang lepas.. Bila blog terabai beberapa hari, akan memberi kesan pada statistik/trafik blog.. Huhu.. Jom tengok statistik blog aku untuk bulan Januari 2017 ni..

17 Januari 2017

Keywords

Korang dah check ke alexa rank blog korang.. Kalau belum, boleh check dekat link bawah ni ye..



6 comments on "Ranking Alexa LeaAzleeya.com Januari 2017"
  1. Sha pun lama dah tak check.. Nak pi check la..

    ReplyDelete
  2. Lama jugak x check huu.. ok lah tu lea :)))

    ReplyDelete
  3. teruskan berkongsi Lea..inshaAllah dari masa ke semasa ianya bertambah baik.. :)

    ReplyDelete