Planner And Calendar Giveaway By Kasihkuamani.Blogspot

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Planner And Calendar Giveaway By Kasihkuamani.Blogspot  |  Bagaikan orang mengantuk disorongkan bantal yang empuk.. Cewahhh main dengan perumpamaan pulak petang-petang hari ni ye.. Yelah, aku ni tengah mencarik giveaway yang boleh dijoin pepetang ni.. Bila bukak group family's blogger, ada pulak sahabat baik buat giveaway.. Kebetulan pulak.. Tu sebab la aku guna perumpamaan tersebut.. Hehe..

Giveaway ni dianjurkan oleh kawan aku Sha, owner blog Kasihkuamani.blogspot.com ... Syarat yang ditetapkan sangatlah mudah tak memberatkan bahu menggalasnya.. Ekeke.. Hanya perlu follow blog dan IG beliau aje.. Tu dah aku buat beribu tahun dulu..(Tipu).. Haha..

Jadinya aku menyeruuuuuu seluruh blogger Malaysia yang comel dan encem semua untuk join giveaway ni.. Mane tau kowt-kowt menang boleh dapat hadiah seperti lam gambo tu kan.. Tak menang pown, apa salahnya support antara satu sama lain.. Tak gitu?? Hehe..

Tarikh tamat
23 Januari 2017



11 comments on "Planner And Calendar Giveaway By Kasihkuamani.Blogspot"
  1. Hahaha.. suka baca entry Lea nie..
    tq joint..
    sha dah update peserta kat sini
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/01/senarai-peserta-planner-calendar.html

    ReplyDelete
  2. datang dari GA yang sama.. all the best! :)

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari segmen yang sama and GOOD LUCK awak !!

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/planner-dan-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. goodluck sis lea :)

    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/planner-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Dari GA yang sama .... Good Luck

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/01/planner-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih joint GA Sha..
    Tahniah ye.. awak menang..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2017/01/pemenang-planner-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete