Vouchers From Juice Works Malaysia

Assalamualaikum wbt.



Vouchers From Juice Works Malaysia  |  Kelmarin aku terima sepucuk surat.. Wah kemain suspen lagik.. Biasalah bukan selalu dapat surat ni.. Hehe.. Tak sabar nak buka nak tahu isi kandungannya.. Sebab bila aku rasa sampulnya, ada kepingan keras didalamnya.. Lagik lah bertambahsimbol tanda tanya atas kepala aku ni.. Hehe.. Bila dah buka, baru lah aku tahu surat tersebut daripada Juice Works Malaysia... Dan bersama-sama surat tersebut terdapat 2 keping voucher... 


Seronok bukan main aku dapat voucher.. Bila tengok tempat yang boleh di tebus, terus down.. Dekat Kuantan mana ada Juice Works woiii.. Aku kecewa.. Hahahahaaadoiiii!! Ini bermakna, voucer ini akan menjadi milik kakak aku... Hehe.. Minggu ni dia balik, so boleh lah aku kasi dekat dia voucher ni.. Rezeki aku rezeki dia jugak.. Kan..!!

Location Juice Works


Nampak tu.. Pahang nanhadoooo!!.. Yang ada Ipoh, Johor, Kelantan, Kuala Lumpur, Penang dan Selangor sahaja.. Bila la agaknya dekat Kuantan nak ada ye?? Hehe.. Maybe satu hari nanti.. Ahakz.. Okeh.. Kalau nak tengok lokasi penuh Juice Works ni boleh klik di pautan kat bawah ni ye..


Seronok betul bila masuk ke laman web Juice Works ni.. Laman webnye sangat menarik bagi aku... Kagus 5 minit.. hehe.. Dah membebel panjang lebar ni, terlupa pulak nak kenalkan kat korang tentang Juice Works ni.. Korang baca dekat sini jerk la ye..




Dah tau serba sedikit tentang Juice Works kan.. So, moh le kite tengok menu yang ada dijual di Juice Works pula.. Korang mesti excited nak tau kan.. Jom tengok..


Ada 6 kategori menu.. Tropical Paradise, Berry Lovers, Meal Replacement, Fruit Smashes, Detix Juices dan Hi-Fibre Juices.. Korang boleh pilih mana satu yang korang berkenan.. Setiap menu ada pelbagai jenis juice... Mesti korang rambang mata nak pilih nanti.. Hehe 


2 jenis juice di atas adalah dibawah menu "Fruit Smashes".. Yang bagusnya tentang Juice Works ni, kiraan calorie dalam juice tersebut telah dikira siap-siap.. Kandungan vitamin pown dinyatakan.. Memang superb terbaik..!!

Alahai, aku hanya mampu melihat untuk ketika dan saat ini.. Nak merasainya tatawlah bila yerk.. Hehe.. 

Okey lah.. Untuk keterangan lebih lanjut tentang Juice Works ni, korang boleh layari laman web Juice Works dan media sosial mereka seperti kat bawah ni ye..


Laman Web

Blog

Facebook

Instagram


5 comments on "Vouchers From Juice Works Malaysia"
  1. Walau pon selalu nampak Juice Works nih tapi tak pernah plak try.hehe

    ReplyDelete
  2. Dekat sarawak lagi lah tak ada juicework ni haha..kalau tambah maju, cawangan akan bertambah jugak kan..

    ReplyDelete
  3. wah bestnya, tapi mcm x pnh nmpk kat sini.. tak ada kot,,

    ReplyDelete
  4. Jeles tau.. Juice dia sedap dan ohsem..
    nak cikit.. hehehe..

    ReplyDelete