Segmen Bloglist #1 December ciklapunyabelogdotblogspotdotmy

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Segmen Bloglist #1 December ciklapunyabelogdotblogspotdotmy   |  Lama tak join segmen maupun giveaway.. Seperti yang korang tahu, diri ini amat membizi sampai tak punya masa untuk menjengok blog kengkawan.. Inikan pula nak join segmen maupun giveaway kan.. Hehe..

Kali ni rasa terpanggil untuk menjoinkan diri dalam segmen bloglist yang blogger CikLa ni buat.. Sesambil buat job, sesambil curi peluang untuk join segmen.. Bak kata orang sambil menyelam, minum lah airnya sekali.. Gokk gokkk gokk kata Dato' Sri Vida.. 

Dengan lafaz bismillah, Lea Azleeya join segmen cikla ni.. Hiks..


Tarikh Tamat
30 November 2016
8 Malam



8 comments on "Segmen Bloglist #1 December ciklapunyabelogdotblogspotdotmy "
  1. Good luck Lea..kak PC pun lama tak join segmen atau giveaway..

    ReplyDelete
  2. Hahaha. Kelakar bila mention part Dr. Vida tu ;p

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sebab sudi join. Selamat bersegmen....

    Boleh check senarai peserta ye..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/senarai-peserta-segmen-bloglist-1.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/11/segmen-bloglist-1-december.html

    ReplyDelete
  5. same segment and done follow u too ;)

    ReplyDelete
  6. jalan-jalan dari segmen yang sama.

    http://www.ceritaejoy.com/2016/11/segmen-bloglist-1-december.html

    ReplyDelete