November Bloglist by Fatina

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

November Bloglist by Fatina  |  Wohhaaa!! Aku di invite lagi oleh adik Rii (baru tau nama baru jap tadi) empunya blog SA-VIORS ... Oleh sebab dah terinvite, dengan rela hati aku menjoinkan diri lam Segmen November Bloglist by Fatina ini.. Hiks.. 

Segmen kali ni syarat-syarat dia ada kelainan sikit.. Moh le kite sergah syarat-syaratnya :-




  1. Must follow my blog. *Compulsory*
  2. Tag 2 person to join this segment and do notify, once, you've tag them.
  3. Copy and paste banner above and make a title 'November Bloglist by Fatina*
  4. Share your thought about my blog. *You can write it in a simple way*
  5. When you have done, please leave your comment down below with the links of the post.

Syarat :-

NO. 1
- Dah lama mem-follow blog tersebut..

NO. 2
- Sape yek jadi mangsa tag aku kali ni.. hehehe.. jaga-jaga..

  1. SHAHIDA DZULKAFLI A.K.A SHA
  2. SHIKIN RAZALI

NO. 3
- Dah menajukkan segmen ini dengan tajuk tersebut..

NO. 4
- Haaa syarat no. 4 ni la unik sikit.. "Share your thought about my blog." huhi.. Apakah?? Ok, ni jawapan aku ye..

Aku suka blog Fatina ni sebab yang paling utama adalah kat blog beliau tu ada tertera dekat bawah header menutab "BOOK REVIEW".. Ahakz.. Aku peminat buku so, suka sangat baca bila orang review tentang sesebuah buku itewww!! Tak kire la buku jenis ape pown.. hehe

NO. 5
- Done..


Jom korang kite join segmen ni reramai.. Sesamalah kite menyapot kengkawan blogger kite buat segmen...


Tarikh Tamat
14 November 2016


7 comments on "November Bloglist by Fatina"