Menang Perencah Ikan Bakar Azatiesayang

Assalamualaikum wbt..


Menang Perencah Ikan Bakar Azatiesayang  |  20 Mei 2016 yang lalu aku ada join Giveaway anjuran blogger Azatiesayang... [SINI] dannn pada 10 Ogos 2016 yang lalu, nama pemenang telah diumumkan dan aku adalah salah seorang pemenang bagi GA tersebut.. Alhamdulillah.. hehe.. 

Aku peserta no. 6 ye.. hehe.. Nampak tuuu nombor 6 terpilih.. Thankz Kak Atie.. Aku memenangi sebotol perencah Ikan Bakar Tengku Tie.. Masa parcel sampai tu, tak sabar nak buka.. Time buka tu, wahh bau dia kemain laaaa sedap ohh!! Sangat menyelerakan bau dia.. Tu belum agik makan tu... 

Tak sabar jugak sebenarnya nak masak ikan bakar guna perencah ni.. Tapi keadaan tak mengizinkan lagik.. Memandangkan aku baru balik bercuti, tak punya masa lagi nak pergi beli barang dapur.. So, sabar aje lah dulu nak merasa perencah ikan bakar yang ohsem ni..


Haa dekat botol perencah ikan bakar ni ada tersedia cara-cara memasak ye.. Kalau yang macam aku yang jenis tak berapa nak pandai memasak ni, sangatlah berguna cara-cara memasak tersebut untuk aku bila nak masak nanti.. Haha.. Tak perlu susah-susah nak mengoogle.. Terus aje ikut cara dekat botol tu... Terbaik la kak Atie.. Memahami diri ini.. Hiks..

Kalau korang berminat untuk membeli dan mencuba perencah ikan bakar ni, korang boleh la terjah blog Kak Atie ni ye.. Meh aku kasi detail kat korang untuk korang dapatkan Perencah Ikan Bakar ni..


Untuk pembelian boleh berhubung dengan Kak Atie di :-

Facebook

Blog


4 comments

  1. Samalah kita.. Belum guna lagi.. Tak berkesempatan lagi.. Bau dia memang mengancam..

    ReplyDelete
  2. Salam Lea...baru berkesempatan singgah ke blog Lea ni..t/kasih promote perencah ikan bakar kak atie ni yer.
    Tahniah dr kak atie &* slmt memasak....

    ReplyDelete