Rezeki Datang Bergolek

Assalamualaikum wbt..

Rezeki Datang Bergolek | Hi olls... Mownink.. Dah bekfes ke korang??  hehe.. Dua tiga hari ni agak membizi sampaikan tak sempat nak bermanja dengan blog aku ni dan nak blogwalking pown tak sempat.. huhu.. Bz sangat namanye tu.. 

Dalam bulan ni rezeki agak bergolek-golek datang dekat aku.. Haha.. boleh tak aku guna ayat cenggitu.. hehe.. Serius babe.. Memang rezeki datang bergolek dalam bulan ni.. Kalau dah rezeki tu datang bergolek kene la ucapkan apa?? Ucapkan Alhamdulillah.. Syukur kita kepada ALLLAH.. haaa camtu la baru betoi ye dak... Ni dak asek dok sebut rezeki datang bergolek je kan.. hiks..

Dalam bulan ni saje aku dapat 3 pasang kasut hadiah dari adik dan rakan aku.. Sila jeles dari jauh ye... Haha..!! Nak tau kasut ape aku dapat... Sape yang follow IG dan FB aku mungkin dah tau.. Tak pe la.. Aku nak jugak tempek kat sini untuk kenangan aku.. 

Kasut by Jelly Bunny

Ni kasut hadiah dari adik aku.. Alia Azira.. ahakz.. Kasut Jelly Bunny.. Sebelum ni dok dengoo aje orang dok sebut jelly bunny jelly bunny.. Ingatkan sejenis kueh ke ape.. Rupenye kasoootttt... Ayoyoo... nampakkk takkk makcik tak ikut perkembangan fesyen kasott.. haha.. Teruja koooo aku dapat kasut ni.. Pakai pown selesa.. Thankz too adik.. hehe..

Hush Puppies

Ni kasut kedua aku dapat dari kawan opiz aku.. Hush Puppies.. Mahai kooo  kasut ni.. Tak sangka dapat hadiah kasut ni.. Haha.. Boleh pakai p keje... Rezeki jangan ditolak.. Musuh jangan di carik.. Ye dakk?? Pape pown thankz buat Vza.. Tahun depan kasi agik ekk.. Haha..!!

Jelly Bunny again...


Kasut ke-3 untuk aku daripada adik aku jugak.. Haisss rajin nye dia kasi adiah kat aku.. Segan lak aku.. Aku lak tak de ape boleh kasi.. Takat tudung AJ boleh la.. Haha.. Juga dari Jelly Bunny.. Tapi kasut ni sebenarnya tak sampai ke tangan aku dulu.. Gambar dulu sampai.. Tak pe la.. Bio mata dulu yang pakai.. Lepas ni leh la melaram dengan kasut-kasut ni.. Haha.. Thankz too adik again... Ahakzz... 


3 comments

  1. wah..sangat jeles...3 pasang kasut..boleh buat stock sampai bertahun-tahun...best2..erkk...hush puppies tu...bestnya

    ReplyDelete
  2. Cantik kasutnya.. Terjeles pulak.. Hihi...

    ReplyDelete
  3. Siqah suka kasut jelly tu.. Baru tengok biras pakai hari tu. Macam lawa je. Color pun soft je.. Nak cari jugaklah sepasang.. Hehe.. Bertuah badan ada orang bagi hadiah kasut, sampai 3 haa. Hehe

    ReplyDelete