Ranking Alexa Sotskirt.blogspot.com


Assalamualaikum wbt..



Ranking Alexa Sotskirt.blogspot.com  |  Firstime aku up entry ranking alexa ni.. Itu pown ternampak posting by Blogger Azhafizah tentang ranking alexa.. Barulah terfikir nak up juga.. hehe.. Sebelum ni hanya dok usaha jerk ranking blog aku ni kat alexa.. Tak terfikir lak nak up entry kat blog ni.. Dah start up ni, mungkin akan terus up untuk akan-akan datang.. hiks..


Yang ni aku usha pada tarikh 13 Jun 2016 sehari selepas besday aku.. Ahakzz..


Yang ni lak baru kejap tadi aku usha.. Huh ada perubahan disitu ye.. Rank untuk malaysia dah naik jumlahnye.. huhu.. Itu bermakna berlakunya kemalasan untuk mengupdat blog.. Aduhai..


Nanti dimasa akan datang aku akan update by month pulak.. Untuk memudahkan rujukan aku.. Huhiii..!! Ranking ni aku tak pasti la ape tujuaannya tapi bagi diri aku sendiri ianya seolah-olah memberi semangat untuk aku terus mengapdet blog aku... 

Korang camne lak?? Dah check ke.. Kalau belom leh check kat SINI ye...




4 comments

  1. Betul Lea..ranking ni boleh jadi satu ukuran untuk blog kita..lagi satu kesannya kita boleh nampak cepat..naik atau turun.. :)

    ReplyDelete
  2. terbaiklah...teruskan meningkat dalam alexa ranking

    ReplyDelete