Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma Paling Berkesan

Assalamualaikum wbt

Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma Paling Berkesan | Kalau bercerita tentang asma, mesti aku teringatkan Abang, Adik dan anak saudara aku yang mengidap asma... Time sakit tu datang, seksa tengok dorang 'menghadam' rasa sakit tersebut.. Pelbagai usaha juga telah dilakukan untuk mengubati penyakit asma mereka.. Tetapi mereka tetap juga setia dengan 'kawan karib' mereka iaitu 'inhaler'.. Bukan mudah sebenarnya untuk mengubati asma ni kan.. 


MINYAK HERBA ASMA MUJARAB

Korang pernah dengar tak tentang Minyak Herba Asma Mujarab?.. Haaa kalau tak pernah dengar dan  tak pernah tahu pown kewujudan minyak ni, meh aku nak kongsikan dengan korang... 

Penawar Asma - Minyak Herba Asma Mujarab

Usaha adik aku yang seterusnya untuk mengubati asma dia adalah dengan menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab ni laa... Dengar ceritanya, minyak ni sangat bagus untuk mengubati asma dan ramai yang dah berjaya dengan minyak ni.. Moga dengan penggunaan minyak ni akan menjadi asbab untuk abang, adik dan anak saudara aku sembuh dari asma.. Insyaallah.. Minyak ni  bukan sahaja menjadi penawar kepada penyakit asma tetapi banyak lagi khasiat minyak ni sebenarnya.. Meh aku cite...

Minyak Herba Asma Mujarab ialah minyak yang diperbuat 100% daripada bahan semulajadi seperti Minyak Zaitun, Minyak Kelapa Dara, Habbatussauda dan juga herba-herba terpilih. Minyak ini juga dijamin selamat untuk digunakan oleh bayi sehinggalah orang dewasa.. Selain dapat mengubati asma minyak ini juga mujarab untuk :-
  • Batuk
  • Lelah/semput
  • Menghilangkan kembung perut
  • Sakit perut
  • Luka
  • Terkena Api
  • Digigit binatang berbisa
  • Sakit gigi
  • Terseliuh
  • Dan lain-lain lagi

Banyakkan khasiatnya.. Untuk aku pulak, memang aku dah lama cari minyak ni untuk kegunaan anak aku terutamanya.. Anak aku Qhaliff, kerap sangat mengalami batuk-batuk dan selesema.. Bila batuk, kahak mesti banyak dan susah nak dikeluarkan.. Budak kecik mana pandai nak keluarkan sendirikan.. Dengan minyak ni, mudah sangat kahak keluar... Senang ati aku.. Cara aku guna minyak ni :-

Cara menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab 
  • Sebelum guna goncang dulu yee..
  • Tebuk lubang pada penutup dalam minyak supaya senang digunakan dan bolehlah jimat dengan saiz tebukan yang sederhana..
  • Sapu dari leher ke dada dan tengkuk ke belakang. 
  • Sapu sekerap yang mungkin terutamanya selepas mandi. 
  • Guna dengan konsisten ye.. Jangan sekadar 'angat-angat tahi ayam' aje kata orang-orang tua dulu.. Kalau tak berkesan mula la salahkan minyak.. hehe..
Qhaliff juga selalu kembung perut.. Bila dia kembung perut aku sapu minyak ni dekat perut dia.. tapak kaki dan labu betis.. Tau tak labu betis kat mana?? Kalau tak tahu pergi tanye mak korang,.... haha..!! Pendek kata, minyak ni sangatlah berkesan untuk si Qhaliff ye.. Gembira hati aku.. hehe.. Pasni boleh la korang cuba untuk diri dan keluarga korang lak.. Bagus tau minyak ni.. Aku nak tempek testimoni sikit kat sini untuk rujukan korang semua..


TESTIMONI PENGGUNA MINYAK HERBA ASMA MUJARAB







Ini beberapa testimoni yang korang boleh baca dan ramai dah menggunakan minyak ni ternyata berpuas hati dengan keberkesanan minyak ni.. Dengan izin ALLAH SWT... InsyaALLAH..


PASTIKAN YANG ORIGINAL BARU BELI
Kenapa kena pastikan original baru beli?.. Haaaa korang jangan tak tahu ye, kalau dah produk laris macam goreng pisang panas dan mujarab pulak tu, mestilah ada yang mengambil kesempatan untuk meng-klon-kan produk tersebut.. Termasuklah Minyak Herba Asma Mujarab yang ohsem ni... Dah ada yang meng-klon-kannya yee.. Sebab tu aku tekankan kat sini, kalau korang nak beli kenalah PASTIKAN YANG ORIGINAL BARU BELI..!!!! Jom, aku cite lak tentang TIRUAN dan ORIGINAL nya..

Untuk mengenalpasti antara produk asli dan tiruan..

Peng-klon-an Peringkat Pertama

Ciri-Ciri Minyak Herba Asma Mujarab TIRUAN
  • Tidak berkesan
  • Minyak berbau seperti asap rokok
  • Warna jernih
  • Cair
  • Tidak berangin
  • Menggunakn 'seal' berwarna jernih

Peng-klon-an Peringkat Kedua

Licikkan dorang..!! Okeh, untuk memastikan yang original pula, setiap botol produk yang Original mempunyai Hologram, QR Code & Nombor siri di belakang botol minyak tersebut... Seperti gambar di bawah ye..


Korang boleh scan QR Code tersebut dengan menggunakan smartphone dan setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor sisi berbeza didalam sistem..




APA LAGI YANG KORANG KENE TAHU..!!

Minyak Herba Asma Mujarab ini tidak pernah diproses melalui kilang bertaraf GMP ye.. Kerana ramuan rahsianya adalah warisan turun temurun daripada seorang pakcik tua di sebuah kampung. Ianya diproses secara "HOMEMADE" sejak 40 tahun yang lalu...

Minyak Herba Asma Mujarab ini juga didaftarkan dibawah syarikt Enterprise (SSM) yang sudah 5 tahun ber-operasi secara onlin dan offline. Pihak Minyak Herba Asma Mujarab Original ini tidak pernah sama sekali didaftarkan dibawah  Minyak Herba Asma Mujarab SDN. BHD.

Okey, korang dah tahukan perbezaan antara TIRUAN dan ASLI kan.. So, lepas ni kalau nak beli PASTIKAN YANG ORI BARU BELI ye.. !! hiks..

HARGA
RM 39.00 
Tidak termasuk pos


Untuk keterangan lanjut :-

Laman Web : Herba Asma
Laman Web : Penawar Asma
Facebook : Penawar Semput, Lelah dan Asma

Contact No. :-

Pn. Nurul (Product Owner) : 017-623 9935
En. Hafis (Bhgn. Pemasaran) : 013-480 6787


Kemana sahaja pasti bersama Minyak Herba Asma Mujarab..!!



3 comments on "Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma Paling Berkesan"
  1. betul,untuk anak yang batuk-batuk tu kena rajinlah sapu..baru berhasil..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..perlu ada dalam simpanan ni Lea :)

    ReplyDelete
  3. Pastikan ORI baru beli ya...
    Berminat boleh msg/wasap 012-2887468
    http://www.herbaasmaori.com

    ReplyDelete