AUTHORHELLO, LEA HERE!!


Menjadi seorang blogger adalah satu minat aku kerana aku suka menulis dan membaca.. Rasa lengkap diri ini bila ada sebuah blog dimana disitu aku dapat mencoretkan apa yang aku rasa, guna, baca dan buat.. Mula berblogging since Jun 2013.. Pada asalnya hanya ingin jadikan blog sebagai sebuah diary kehidupan.. Siapa sangka, ia boleh menjana pendapatan sampingan.. Alhamdulillah..

Dunia kecantikan adalah sebahagian daripada diri aku kerana aku sukakan pada kecantikan walaupun diri tak berapa nak cantik.. Haha!! Gemar berkongsi info kecantikan dan pengalaman sendiri dalam mencuba produk-produk kecantikan yang aku pernah cuba.. Selain itu, aku juga berkongsi tentang minat membaca aku dengan membuat ulasan tentang buku yang aku baca di blog https://www.leaazleeya.com/ termasuk resepi menjadi yang telah aku cuba turut aku kongsikan..

Aku juga aktif di media sosial seperti :-


Untuk sebarang pertanyaan, aku sedia dihubungi melalui email : sotskirts@gmail.com dan harap bersabar menunggu pembalasan email dari aku ye..


QuickEdit
Lea Azleeya
0 Comments

No comments:

Post a Comment

[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)