Iklan Adsense Telah Muncul Di Blog Lea Azleeya

Iklan Adsense Telah Muncul Di Blog Lea Azleeya  |  Pelik tapi benar.. Ehh dah kenapa pulak starting ayat aku cenggitu yek.. Yela, mane taknya jarang-jarang aku bercerita pasal iklan di blog aku ni.. Kali ni nak berkongsi kegembiraan aku pasal iklan adsense telah muncul di Blog Lea Azleeya dengan tiba-tiba.. Haaa nampak tak ayat tu.. Jelas terpancar kegembiraannya.. Haha!!

Iklan Adsense Telah Muncul Di Blog Lea Azleeya, iklan, adsense, google adsense, iklan di blog

Aku pun tak pasti sejak bila iklan ni mula muncul di blog aku.. Tapi yang pastinya aku dah lama mohon iklan adsense ni bermula dari aku menggunakan domain lagi.. Sebelum aku guna domain, memang iklan adsense aku dah diluluskan.. Tetapi bila tukar kepada domain setahun yang lepas, aku terpaksa memohonnya semula.. Tetapi nak nampak kembali kemunculannya di blog aku ni, yang amatttttt lamanya..

Bayangkanlah aku dah renew domain lama dah.. Itu bermakna aku dah pakai domain lebih kurang setahun lebih nak dekat 2 tahun dah.. Barulah iklan adsense muncul diblog aku ni.. Mana tak gumbiranya kan.. Tengok kengkawan lain dok up status pasal lulus adsense, aku meleleh air hidung membacanya.. Haha!! Drama sangat aku!! Tapi sekarang aku bersyukur sebab iklan adsense sudi jugak akhirnya muncul di blog aku ni.. Cuma di sidebar belum muncul lagik.. Tunggu kelulusan lagi la kot.. Hiks..


Buat masa ni aku cuma letak di bawah header dulu.. Nak letak dalam entry, aku malas lagi nak main dengan coding.. Tunggu la dulu bila ada masa free yang panjang.. Sekarang masa terlalu cemburukan aku merelaxkan diri.. Ada saje bende yang nak kene buat.. Tak sabar juga sebenarnya nak tambahkan lagi ruang untuk iklan adsense aku ni... Moga ada rezeki aku dan anak-anak.. Insyaallah.. Amin YRA..


Bila iklan dari google adsense ni keluar di blog, terasa lengkap dah blog aku.. Seolah-olah perkara wajib jerk kan ada adsense di blog.. Haha.. Korang macam mana pulak? Ada rasa macam aku jugak ke.. Aku baru lagik nak belajar tentang iklan di blog  ni.. Mungkin korang dah terlebih expert dari aku ni yang baru nak up bak kata orang-orang sekarang ni..




17 comments on "Iklan Adsense Telah Muncul Di Blog Lea Azleeya"
  1. Alhamdulillah...syukur...tahniah Lea 😁

    ReplyDelete
  2. Tahniah akak... Biasalah kena review kali kedua klu tukar domain bharu.

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak lea. kinah tak mohon lagi nak baiki dulu apa yang kurang

    ReplyDelete
  4. sama la lea...lps tukar domain adsense hilang...2 kali jugak lah apply balik...nak tnggu jawapan tu lamaaaaa sangatttt....hadoii seksa kan...pape pun tahniah lea....selamat menabung hihi

    ReplyDelete
  5. alhamdulillaH lea ..akhirnya tercapai jugak..

    macam ni lah lea wani punya last cash out tahun lepas hujung tahun.. ni nampak gaya bulan depan pulak nak boleh cash out.huu tapi lambat nak macam orang lain jugak sebulan sekali cash outt..heheh.. kena banyak study lagi pasal adsense ni .

    ReplyDelete
  6. Tahniah! Rose pun ada adsense. tapi, niat nak tukar ke domain tu ada. cuma takut adsense tak muncul. ni tengah berfikir-fikir lagi.

    ReplyDelete
  7. Tahniah Lea....Marsha macam lea tapi skrg dia tgh review balik jadi episod menunggu lah kita...hihi

    ReplyDelete
  8. Tahniah Lea..... Tambah lagi income tambahan....

    ReplyDelete
  9. lambat lg la utk ray boleh dpt iklan google adsense sbb ni blog baru

    ReplyDelete
  10. Steady... hehee
    blog saya masih menunggu approval dah bertahun2..
    mungkin xlama lagi rezeki saya pulak :D

    ReplyDelete