Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia  |  Holaaa... Kembali bersiaran aku dipagi buta nan damai ni.. Sebelum tidur jengok blog sekejap dan tetiba tengok kemaheeennn ramai join Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia ni.. Bila tengok hadiah yang disediakan untuk para pemenang, OMG!! Patutlah ramai yang join.. Aku pun nak jugak la tumpang sekaki.. Manelah tahu ada rezeki pakai tudung Duck yang femes tu kan.. Tak pun dapat Planner Duck yang smart tu.. Hadoiii admire betul la.. Haisss.. Tak boleh jadi, kene join juga.. Haha..

Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia, tudung duck, planner duck, duck
Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Orite, Blogger Nadia ni merupakan kenalan baru aku sebab aku baru jerk follow blog dan socmed beliau.. Alhamdulillah, sebenarnya buat giveaway ni boleh menambah kenalan kan.. Dari tak kenal menjadi kenal.. Banyak blogger yang aku kenal melalui giveaway.. Ini bermakna, giveaway ni memainkan peranan yang penting dalam dunia blogging.. 

Oklah, semua syarat dah pun aku lunaskan.. Cuma untuk follow 'Bloglovin' tu aku tak dapatlah penuhi sebab takde akaun tersebut.. Hehe.. Yang lain-lain dah settle.. Alhamdulillah.. Syarat yang sangat mudah.. Tak memeningkan kepala.. TQ Nadia.. hiks..

Jomlah korang pakat join giveaway ni.. Kalau menang dapatlah melaram dengan jenama DUCK.. Kalau tak sebelum ni dok tengok Siqah jerk la pakai jenama ni.. Meleleh air lur.. Haha. (over aku ni kan) ... Terbatuk Siqah sebut nama dia.. Sorry Siqah.. 

Tarikh Tamat
25 Disember 2017


18 comments on "Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia"
  1. Patutlah terpanggil untuk terjah blog Lea pagi nie. Ada orang panggil rupanya. Hehe.

    Best of luck, Lea. Harap Lea menang. Lea orangnya bertuah :)

    ReplyDelete
  2. Semangat Lea...semangat...insyaAllah Lea...berkat semangat tu Lea berezekikan...amin..

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini lagi :)

    btw jom join GA saya

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  4. hai sis! kite dh join jugak! follow blog kite jugak ok..

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  5. Semoga ada rezeki Lea..
    Good luck dear ;-)

    ReplyDelete
  6. All the best sis!!
    betul tu, dgn contest macam ni laa kita dalam menambahkan lagi kenalan kita.
    Moga sis dimurahkan rezeki jadi pemenang :)

    (btw, saya ada tag sis dalam satu GA, http://najahmustapa.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html)

    ReplyDelete
  7. goodluck semoga jadi pemenang btw jemput singgah and follow blog saya https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. goodluck semoga jadi pemenang ,jangan lupa singgah and follow blog saya https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Cik Renex baru join gak, Moga ada rezeki untuk kita berdua

    ReplyDelete
  10. Join the giveaway too and done follow your blog ^o^
    Good luck tau

    http://mija-blur.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizattynia.html?m=1

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan 😍 Dari GA yang sama, all the best ! Follow sini jugak ~

    http://nazatul-nashya.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  12. Hello :)

    Singgah dari GA yang sama. All the best ya! :)

    Fatina

    ReplyDelete