Giveaway Refresh Blog

Giveaway Refresh Blog  |  Holaaaa.. Bergiveaway lagi kite.. Boleh bersenang-senang sikit bila si kecil tu tidur.. Alhamdulillah.. Hehe.. Kali ni nak join giveaway geng pata timoooo kitee, Shalimar.. Giveaway ni agak menarik sebab kena up lagu feberet kita... Jengjarang ada giveaway cenggini.. Terbaik Sha.. Hiks.. Sebelum melalut ke laut, baik aku up banner dulu... Ehh tapi kenapa ekk nama giveaway ni Giveaway Refresh Blog?? Hurmm Satu persoalan tu... Tak pe, kita up banner dulu yek... 

Klik banner untuk join plz..!!

Banner pun dah buat aku nak join.. Warna kegemaran aku.. "CEKELAT".... Tak yah menceceh banyak sangat sebab aku tak sabar nak up lagu feberet aku.. Shalimar ingat dia sorang je ada lagu feberet.. Aku pun ada laa... (haha dah cam nak gaduh jerk bunyiknye ekeke).. Banyak sebenarnya lagu yang aku suka.. Terutamanya lagi reggae dari group PureVibracion... Tapi kali ni aku nak up lagu retis melayu kita jerk.. Lagu Tiada Tangis Lagi dari Ella.. Dolu-dolu selalu la karok lagu ni.. Lagu kenangan ohh!! Opppss...!!

Tiada Tangis Lagi
Ella

Engkau jadi kenangan 
Dalam hati 
Terlalu lama engkau pergi  

Langit masih begitu
Anggun dan biru
Mempayungi taman rindu

Kiambang menjadi lambang
Kau bagai bayang bayang
Kini ku terbuang

Danau tenang selalu
Seolah tidak tahu
Gelora di hati ku

Selama hayat ini
Ku simpan rahsia hati 

Ku renung masa nan lalu
Terasa pilu
Kemana harus ku mengadu

Kiambang menjadi lambang
Kau bagai bayang bayang
Kini ku terbuang

Danau tenang selalu
Seolah tidak tahu
Gelora di hati ku 

Selama hayat ini
Ku simpan rahsia hati
Di sini ku berdiri
Tiada tangis lagi


Sobb Sobb Sobb.. Sedih wehh.. Huh!! Oklah, syarat semua dah aku settle-kan.. Mudah aje syaratnya... Alhamdulillah.. TQ Shalimar.. Dengan ini, rasminya aku join giveaway ini..

Tarikh Tamat
20 Oktober 2017



20 comments on "Giveaway Refresh Blog"
  1. Sekarang sesekali pun ok Lea nak karok...hihi..

    ReplyDelete
  2. jangan menangis kak lea. nah tisu hahaha. btw, semoga berjaya! :D

    ReplyDelete
  3. sangat sedih lea.... insyaaAllah da rezeki tu... gd luck... hehe

    ReplyDelete
  4. DSYS (@_-)

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog-by-shalimar-yusof.html

    ReplyDelete
  5. Good luck lagu ni sedih tapi rock hihihihi

    ReplyDelete
  6. New Giveaway lets start! Jom join :)
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete
  7. waahhhh..peminat Ella rupanya Lea..ihihi..saje refresh nii..lama dh xbuat apa2 segmen kt blog Sha tu...segar angin sket tmbh2 de geng pata timur nii

    ReplyDelete
  8. Best of luck Lea.. Saya pun dah join jugak..

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari segmen yg sama! Goodluck :D

    ReplyDelete