Instant Shawl Giveaway By MamaPipie

Instant Shawl Giveaway By MamaPipie  |  Rasa macam dah lama jerk tak join giveaway.. Betul ke? hehe.. Mungkin kerana terlalu bizi, sampai terlupa bila last aku join giveaway.. Malam ni mood nak bergiveaway kembali, setelah berjaya aku selesaikan segala job penting dari client.. Alhamdulillah.. Bila hati tenang, baru syiokkk nak bergiveaway.. Hiks.. Malam ni aku nak join Instant Shawl Giveaway by MamaPipie.. Dah lama rasanya aku tengok entry giveaway ni berlegar-legar di newsfeed blog aku ni.. Baru hari ni boleh join.. Jom up banner dulu...

Klik banner untuk join

Wahh comel bangat bannernye.. Sebiji belon.. hehe.. Kretip betul mamapipie ni.. Orite, hadiah untuk giveaway ni adalah instant shawl seperti mana tertera di tajuk giveaway... Kot la ada rezeki untuk menang instant shawl kan.. Mane nak tahu.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia hanya ALLAH sahaja yang tahu.. Hiks.. Jom pakat join giveaway ni.. 


Tarikh Tamat
20 Ogos 2017

**Tarikh tutup tak dinyatakan tapi aku amek tarikh yang dinyatakan pada sticky post giveaway ni.. hehehe..




9 comments on "Instant Shawl Giveaway By MamaPipie"
  1. Tq lea sudi join GA mama. Good luck ye

    ReplyDelete
  2. Woww, all the best ! Singgah jugak jomm~

    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  3. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  4. Good luck on the GA sis and wishing all the best ;)

    ReplyDelete
  5. good luck..
    dari giveaway yang sama
    https://mama3danish.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete