Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky

Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky  |  Assalamualaikum wbt.. Hai korang! Pagi ni bertungkus-lumus langsaikan syarat-syarat untuk satu giveaway ni.. Hehe.. Giveaway apa tu? Haaa giveaway anjuran Blogger Opzzpinky and friends "Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky"... Rayakan sebulan, jadinya haruslah ada lagi giveaway duit raya... Memandangkan giveaway ni ramai sponsor, so banyaklah yang kene follow.. Kirenya bertungkus-lumus la sikit untuk tepati syarat yang ditetapkan.. Alhamdulillah, semua dah settle.. 

Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky
Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky
Banner pun comel jerk.. Hiks.. Okeh, kalau korang nak join boleh klik banner kat atas ni ye.. Seramai 23 orang pemenang yang dicari untuk diberikan duit raya.. Manelah tahu ada rezeki menang duit rayakan.. Disamping support member-member yang buat giveaway dapat jugak tambah kenalan yang mana belum follow tu.. Jom korang join ramai-ramai.. 


Tarikh Tamat
22 Julai 2017


23 comments on "Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky"
  1. husih macam menarik nie.. ade masa nanti nak try join jugak laa..

    btw, good luck lea!

    ReplyDelete
  2. Aminn..mana tahu ada rezeki duit rayakan...untuk anak2 Lea...

    ReplyDelete
  3. Best of luck, Lea..Tahniah pada awak kerana menduduki carta top commentor saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/07/top-commentor-jun-julai-2017.html

    ReplyDelete
  4. Good luck Lea. Mana tau ada rezeki Lea lagi. :)

    ReplyDelete
  5. gud luck Lea
    http://www.opzzpinky.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  7. hai datang singgah dari GA yang sama
    good luck http://msvelentine.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  8. Kinah singgah dari GA yang sama
    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  9. Salam terima kasih sebab join, GA dah tamat, jom terjah peserta lain sementara sha pilih pemenang

    http://www.opzzpinky.my/2017/07/peserta-ga-saya-nak-duit-raya-by.html

    ReplyDelete
  10. Good luck awak..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  11. bw dari segmen yg sama ^_^ dn follow sini ~
    https://nnizati.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete