Must Love Giveaway By Auroma Scents

Must Love Giveaway By Auroma Scents  |  Haisss terasa gatal jari jemari ni nak join giveaway.. Giveaway yang terpilih untuk disertai adalah giveaway dari blogger Farah Zahirah... hehe dah macam mengumumkan pemenang ajerk kan... Orite, pape hal pun kita kasi up dulu banner "Must Love Giveaway by Auroma Scents ni..

Must Love Giveaway By Auroma Scents
Must Love Giveaway By Auroma Scents
Klik banner untuk join

Banner pun cantik... Lagik bertambah semangat aku nak join.. Syarat yang ditetapkan sangat mudah.. Just follow aje blog n media sosial penganjur.. Jadinya, semua syarat dah dipenuhi.. Alhamdulillah... 5 orang pemenang bertuah dicari oleh penganjur untuk memenangi Travel Pack Auroma Scents (5 in 1 balm worth RM55)... Menarik kan... Jadi, apa tunggu lagi.. Jom la ramai-ramai pakat join giveaway ni.. Mane tau ada rezeki untuk menang kan.. 

Tarikh Tamat
11 Jun 2017


8 comments on "Must Love Giveaway By Auroma Scents"
  1. Mana tahu Lea salah seorang pemenangnyakan...alhamdulillah sangat... :)

    ReplyDelete
  2. Nice post I was checking continuously this blog and I am impressed! Very useful info specifically the ultimate section I maintain such info much..I was looking for this certain information for a long time.Thank you and best of luck.

    ReplyDelete
  3. Good luck :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/must-love-giveaway-by-auroma-scents-2017.html

    ReplyDelete
  4. jalan2 dari giveaway yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/06/must-love-giveaway-by-auroma-scents.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete