Blog Lea Azleeya Di Review Lagi!

Blog Lea Azleeya Di Review Lagi!  |  Alhamdulillah, ada blogger yang sudi review Blog Lea Azleeya ni.. Terharu rasanya... Walaupun hanya short review, tetapi ianya sangat bermakna... Thankz to Adik Farah Wahidah.. Bukan senang nak dapat review dari seseorang blogger kan.. Bila ada yang sudi review dan free pulak tu memang seronok.. 

blog lea azleeya
Blog Lea Azleeya Di Review Lagi!

Kengkadang kite sebagai owner blog ni, nak baca apa yang direview oleh blogger lain memang rasa berdebar-debar... Yelah, mane tahu kot-kot komen yang diberikan tu banyak yang negatif kan... Itu bermakna blog kite tak layak untuk disinggahi oleh mana-mana pengunjung kerana membawa aura negatif... Tapi ada jugak kebaikannya, sekurang-kurangnya kita dapat tahu kelemahan blog kita... 

Oklah, jom kita support pulak kawan blogger kita ni.. Adik Farah Wahidah.. Kita terjah blog beliau.. Banyak juga dia review blog rakan bloggernya... Terdapat juga tutorial di blog beliau.. Tips pun ada tau... Jadi, apa tunggu lagi... Moh le kita ke FWS Blog untuk tinjau apa yang ada kat sana..

Klik SINI untuk ke blog FWS


12 comments on "Blog Lea Azleeya Di Review Lagi!"
  1. Wahh.. bestnya sis.. btw mmg blog sis best.. :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya direview .bukan senang orang lain nak review blog kita kan .. at least kita boleh tahu apa kekurangan dalam blog kita .. boleh perbaiki..untuk pembaca jugak

    ReplyDelete
  3. blog semakin hebat,mana-mana orang review..kipidap...

    ReplyDelete
  4. wah.. lepas nie followers bertambah laa lea.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Lea.. Seronok dapat di review.. =)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Lea. Bestnya blog direview lagi =)

    ReplyDelete
  7. Blog Lea cantik, kemas dan best bila baca..
    Suka bila baca review / pendapat orang lain tentang blog kita yang ditulis ikhlas dari hati..
    Bagus adik Farah..
    Tahniah Lea..

    ReplyDelete
  8. Rasa bersemangat nak berblogging pabila blog direview 😄

    ReplyDelete