Novel Seram Dari Penulis Muhammad Fatrim

Novel Seram Dari Penulis Muhammad Fatrim  |  Yeahhh semalam dapat parcel dari Poslaju... Cam yang dah dijangka, 3 buah novel seram dari penulis Muhammad Fatrim yang aku beli tempoh hari selamat sampai ke tangan aku... Alhamdulillah.. Siap ada gift lagi uolls... Terharu hakak!! Hehe..

Novel Seram Dari Penulis Muhammad Fatrim
Novel Seram Dari Penulis Muhammad Fatrim
3 novel ni dijual secara combo.. RM50 sekali dengan postage.. Murah tu!! Rugi tak beli.. Kalau beli kat kedai mane mahuuunya dapat harga cenggitu.. Ye dak?? Siap dapat gift lagi tu.. Aku beli dari penulisnya sendiri.. Muhammad Fatrim - Penulis, Novelis & Penerbit... Gift yang aku dapat tu adalah magnet fridge dan coklat cadbury.. Comel jerk gift kan.. Cam tetahu jerk aku pengumpul magnet fridge... hehe.. 


Dah bila beli dengan penulisnya sendiri, haruslah ada tandatangan di setiap buku.. Tercatat pulak nama aku kat situ.. Fefiling terharu aku.. Haha.. Thankz tau Ayim... Comel jerk tapak kaki kucem tu.. Hehe..

Ada sebuah novel lagi yang aku nak beli dari penulis Muhammad Fatrim ni, Pelaris.. Tengah kumpul dana dulu.. Haha.. Macam harga beribu ajerk kan.. 

Bila aku nak baca buku ni?? Hurmm bila tu toksah tanye la ye... Aku tak pasti bila aku akan mula baca.. Sebab berlambak lagi buku yang aku belum baca.. Tengok mood aku camne.. Kalau rasa mood seram tu datang, harus buku ni dulu yang aku baca.. Haha!!

Ok.. Cerita dah habis.. Baii!!!..



12 comments on "Novel Seram Dari Penulis Muhammad Fatrim"
  1. Satu geng dengan Sha ni. Seronok ana tgk. Tp betullah comel je dpt free gift FM dan coklat. Sweet sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ini sha punye pasal la ana.. Dah terjebak teruk..

      Delete
  2. Pergh bestnya! Nanti bila dah habis baca, buat review tau novel2 ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH.. Akan dibuat review nanti.. hiks.. ;)

      Delete
  3. cutenya cat paw tu...hahaha

    macam menarik tertarik jew novel2 tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takat ni baca memang best.. Tapi tak habis lagi.. baru separuh..

      Delete
  4. Akk pun peminat novel...tp skrg xsempat la nak baca...sedihnyer..nnt review eh cite ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe kak.. Ada masa boleh la baca.. Cam lea tak de masa jugak sebenarnya.. Dok selit2 bila ada masa sikit.. hehe.. InsyaALLAH nanti lea review.. :)

      Delete
  5. Memang kombo yang berbaloi nie Lea.. Sha dah baca ketiga-tiga nya memang terbaik terutama sekali Pemangsa tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha memang power.. Dpt baca buku dalam sekelip mata... tabik spring kat sha.. hehehe

      Delete
  6. Wohoooo, bestnyerrr~

    Suka gak baca buku buku cenggini, tapi salu adik beliii..... dah penuh ngn buku kat bilikk..hahah~

    Pemangsa tuh best gakkksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha adik beli pun ok.. Leh baca sesama... Kongsi kan..

      Delete