Giveaway Free Name Card By BusyraTakiyudin

Giveaway Free Name Card By BusyraTakiyudin  |  Beberapa hari bercuti dari berblogging.. Tumpuan lebih kepada family bila bercuti panjang ni.. Banyak pulak cerita baru dari member blogger yang tertinggal untuk aku ikuti.. Hiks.. Pagi ni untuk menghiasi blog aku yang dah agak suram ni, aku nak join Giveaway Free Name Card by BusyraTakiyudin sebagai pembuka hari ini.. hehe.. (aku pun dah lama tak buat giveaway ni.. Hurmm)

Giveaway Free Name Card By BusyraTakiyudin
Giveaway Free Name Card By BusyraTakiyudin
Klik banner untuk join ya!!

Syarat untuk giveaway ni ada 5 sahaja.. Untuk syarat yang ke-4 tu, aku kena nyatakan 3 perkataan yang menggambarkan Blog Busyra Takiyudin.. Ok, honestly aku memang suka dengan blog Busyra ni.... So, 3 perkataan itu adalah :-

KEMAS

RINGAN

MENARIK

Orite.. Settle syarat no.5.. hehe.. Kalau korang rasa nak menang dan milik bisness card sendiri, boleh la join giveaway ni reramai yek..

Tarikh Tamat
25 Mei 2017


20 comments on "Giveaway Free Name Card By BusyraTakiyudin"
  1. Menarik nih.. Boleh buat cname card untuk Addict Tours.. hihihi

    ReplyDelete
  2. memang kemas, menarik dan ringan kan blog busyra. kc pun suka hehe.

    btw, goodluck kak lea! :D

    ReplyDelete
  3. hai wakk.. singgah dr GA yang sama.. gudluck :)

    ReplyDelete
  4. singgah blogwalking petang . selamat berjaya

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  5. hai, singgah dari segmen sama.
    goodluck awak.
    btw, dah add fb &follow twitter awk :)

    ReplyDelete
  6. Blogwalking ke sini
    http://diarialialiyana.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum,

    singgah dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

    ReplyDelete
  8. singgah bw sini..
    good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  9. Hai. singgah blogwalking sini. goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by-busyratakiyudin.html

    ReplyDelete
  10. hi,saya datang dari GA yang sama :)
    Good luck :)

    ReplyDelete
  11. terima kasih kerana sudi join GA saya.. boleh lihat nama pemenang di sini >> http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/tahniah-pada-pemenang-giveaway-free.html

    ReplyDelete