Dapatkan FREE Botanics Hydra Whitening Wash (12g) Sample

Dapatkan FREE Botanics Hydra Whitening Wash (12g) Sample  |  Berita baik untuk korang.. Ada yang nak try pencuci muka dari Botanics tak? Kalau ada, korang boleh try redeem samplenye (12g) sekarang.... Bolehlah try dulukan.. Kalau rasa sesuai, boleh beli yang besar pulak.. hehe.. Maklumat ni pun aku dapat time aku blogwalking ke blog sahabat Sha Mohamad... Berita baik kenalah share-share kan... Camne nak redeem tu?? Meh aku ajo.. hiks..

Botanics Hydra Whitening Wash (12g) Sample
Botanics Hydra Whitening Wash (12g) Sample

Aku tertarik dengan packagingnya.. Cantik.. Bila tengok memang terasa nak menggunakannya.. Ok, camne nak redeem Botanics Hydra Whitening Wash (12g) Sample ni? Korang hanya perlu isi form yang disediakan seperti gambar kat bawah ni.. Kat mana nak isi??

Redemption Form

Korang boleh isi formnya kat SINI... Selamat me-redeem... :)


9 comments on "Dapatkan FREE Botanics Hydra Whitening Wash (12g) Sample"